Anyukák, mosás kérdés? Mit kezeltek, mit áztattok elő, mit mostok kizárólag kézzel, milyen folttisztítót használtok?
Figyelt kérdés
vagy elég egy jó mosópor és minden kisruha ragyog(na)?2012. nov. 25. 18:28
1/1 anonim válasza:
Én Ariel Color gélt használok (fehér ruhákhoz is) és nagyon ritka, hogy nem mossa ki a ruhákat szépen. Előáztatni nem szoktam. Ha nagyon durva a folt (pl rászáradt vér), akkor VAnish foltoldót szoktam rányomni és úgy be a gépbe. Én gyakorlatilag semmit sem mosok kézzel - max kímélő programmal. A babaruhákat mindet 60 fokon mostam kb 1 éves koráig, így a kifolyt kaki sem okozott gondot és a leevett ruhák sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!