Anyukák, szoktatok néha olcsó mosószerrel mosni, öblíteni?
Főleg gyerekruhákat? Én őszintén bevallom, nem mindig tudom megvenni a drágább mosóport-öblítőt,ha már hónap vége van és épp kevesebb pénz marad. Jutni kell mindenre ugye, de ha elfogy a minőségi(mert azt használok) akkor épp megveszem az olcsóbbat... Nem tapasztalok nagy különbséget,max annyit,hogy nem minden folt jön ki a ruhából. Ami viszont bosszantó..Van még rajtam kívül más is így? Vagy mindenféle képpen megveszitek a drágábbat?
Köszönöm, egy anyuka.
Én a gyerekruháknak mindig jó minőségű (nevezzük drágának)mosószert+öblítőt használok és mindig ugyan olyat.Mi is gyakran megszorulunk anyagilag;de olyankor a mi ruhánkat mosom olcsóval.A gyerkőcnek el van spájzolva,pont az ilyen időkre.Ez van.Mi sem vagyunk elengedve anyagilag,de erre/is próbálok figyelni,ne hogy allergiássá váljon valamelyiktől.
Az más tészta,hogy az olcsóbb valóban nem viszi úgy ki a foltokat,ebben maximálisan igazad van.A mi ruháink annyira nem foltosak,így nekünk jó az olcsóbb is.
Egyébként együtt szoktam mosni mindent,de ha kevés a mosószer/öblítő külön kezelem a ruháinkat,így megmarad a picinek a jobb.
Én olcsó mosóport vettem fehér ruhára ,ronda szürke lett minden fehér cucc, utálom ha szürke a világos színű ruha a gyerekeimen így visszaálltam a minőségibbre...színesnél nem vettem észre különbséget ott tescós mosógélt használok (ami nagyon olcsó), az illatát is szeretem.
Öblítők: hát nekem akárhogy kísérleteztem a drága öblítőkkel se lett olyan finom illatú a ruha hamar eltűnt az illat belőle, így abból csak olcsót veszek.
úGYhogy részben az a válaszom a kérdésedre hogy igen, szoktam, és nem vettem észre nagy különbséget.
Én sosem veszek drága mosóport és öblítőt.
A legolcsóbbat veszem,és évek óta abba mosom a gyerekek és a mi ruhánkat is. Tiszta, jó illatú..
Én megvárom mikor árengedmény van, és akkor veszek mosószert. Van, hogy 8kg-ost, ilyenkor Anyukámmal megfelezzük. A fehérekre Arielt, a színesekre Perszil Expert-et használok. Több mindent kipróbáltam - mondjuk olcsóbbnak - de vagy nem lett fehér, vagy nem lett tiszta.
Öblítőből azért veszek drágább fajtát, mert az érződik is legalább a ruhákon - de abból se mindegyik jó. Sajna amit nagyon szerettem az megszűnt (zöld silán sensitiv).
A mosópor, és öblítő - az én véleményem szerint - hiába drágább, viszont kevesebb is elég belőle, tehát, akkor nem is drágább, vagy nem így van?
Mindig Persilt veszek, mert ez vált be, de mindig akkor veszem, amikor akciós (nézem az auchan, tesco, spar katalógusokat). Igazi áron soha nem veszem meg.
Tomi volt itthon párszor, jó nagy gagyi az a mosószer.
Ha én veszem akkor mindig minőségit választok.
De már régen vettem, mert férjemék havonta kapnak a cégtől Tomi gélt é Silan öblítőt, és megmondom őszintén, nem vettem észre különbséget. Igaz, hogy én a nagyon koszos/foltos ruhákat régen is előmostam folttisztítóval.
Amióta tönkretette a márkás ruháinkat az olcsó (tix, tomi) mosópor, azóta megveszem a persilt, arielt. 2 havonta fogy el egy 4kg-os. Akciósan veszem.
Sprőd, durva lett a tapintása a ruhának, mint a kapca a next ruha.
Nekem nem ér ennyit.
Nálunk bevált a persil, ariel, így azt veszem.
Az öblítő 700 ft 2 l sűrített márkás. Miért kockáztatnám az olcsót???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!