Anyukák, szoktatok néha olcsó mosószerrel mosni, öblíteni?
Főleg gyerekruhákat? Én őszintén bevallom, nem mindig tudom megvenni a drágább mosóport-öblítőt,ha már hónap vége van és épp kevesebb pénz marad. Jutni kell mindenre ugye, de ha elfogy a minőségi(mert azt használok) akkor épp megveszem az olcsóbbat... Nem tapasztalok nagy különbséget,max annyit,hogy nem minden folt jön ki a ruhából. Ami viszont bosszantó..Van még rajtam kívül más is így? Vagy mindenféle képpen megveszitek a drágábbat?
Köszönöm, egy anyuka.
Sokáig Dosia-t vettem,8 kg-sat,utóbb Bónux volt elárazva (a nagy tasakos nem tom hány kilós 1000 ft alatt volt),azt hozott a Párom :-)
De volt már Tomi is itthon...
De az első lányunk mikor megszületett,akkor a tesco "márkás" mosópor volt a módi.
Ezek közül a Bónux ami a legjobb,én maradnék ennél,a gyerekek sem érzékenyek rá :-) Vagy a Dósia volt a ludas,vagy az Avonos tusfürdő,de a középső-akkor 2 éves lányom- foltos lett.
Üdv: 3 lányos,11hkm
Nem csak néha, hanem mindig olcsóval szoktam :) A Lidl-ben megveszem az 5 kilós Formilt, és hónapokig elég. Nekem meg se fordult a fejemben, hogy muszáj lenne a drágábbakat venni, amikor ez is teljesen jó. Meg mondjuk a másik az, hogy én eleve a mosóPORt szeretem, nem a folyékonyakat.
Öblítőből szoktam drágábbat venni, mert szeretem, ha illatosak a ruhák, és sajnos az olcsóbbaknak egyszerűen nincs illatuk, hiába borítok bele a mosógépbe egy fél flakonnal. Úgyhogy én ezt a parfümös Lenort szoktam venni, ennek nagyon szeretem az illatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!