Volt már valakinek ilyen Tomas babakocsija? Ha igen írnátok róla véleményeket? Annyira szép, de furcsa hogy olcsó, és nem értem miért.
2012. jún. 28. 12:02
2/20 anonim válasza:
ÉN most vettem!
Elsőre csak annyit tudok mondani, hogy SZUPER!!!!!
Hatalmas kerekek, tágas mózes, jó az anyag is, könnyen irányítható. De mivel a baba nem született meg, így a sport részt próbáltuk ki a 20 hónaposommal. Nagyon tetszett neki, alig lehetett kiszedni a kocsiból, pedig fél éve már nem babakocsizunk:)
3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm Kedves 2.válaszoló,megnyugtattál örülök hogy bevált.Most találtam én is tegnap ezt a kocsit,és képzeljétek csak 57.000Ft+3500 a szállítás.Szerintünk ez nem pénz érte.Annyira szép,és ezt néztük ki,amit belinkeltem mert most Kisfiút várunk,de utána Kislányt szeretnénk,és szerintünk ez szép unisex szín.
2012. jún. 28. 12:34
4/20 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hol találtad, illetve, hogy mi a pontos neve? Köszönöm!
21 hetes vagyok. Mi is kisfiút várunk. Már teljesen elvesztem a babakocsik közt... ez tetszik így elsőre :o)
5/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A tesz-veszen találtam egy ilyet, amit belinkeltél.3400 Ft a szállítás. Jó lenne tudni, hogy hol van olyan bolt a közelünkben, ahol ki lehetne próbálni. Én nem szeretnék látatlanba rendelni...
6/20 anonim válasza:
8/20 A kérdező kommentje:
Én is úgy látom,hogy ez ugyanaz a babakocsi.
Én ezen az oldalon találtam:
Jó nézelődést Nektek,itt nagyon sokféle van.
2012. jún. 28. 13:25
9/20 anonim válasza:
Köszi,hogy megirtad,hogy hol találtad. Tényleg jónak tűnik! Minden igényt kielégít, sajnos elég súlyos önmagában a kocsi, de akinek nem kell emelgetnie szerintem megérik
10/20 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Megvetted aztán ezt a Tomas babakocsit? Milyen élőben, mit tapasztaltál?
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!