Igen,megrendeltem.Jövőhéten érkezik,és majd akkor megírom,illetve lefotózom élőben hogy milyen.Jah meg persze elmegyek vele egy próbaútra,és kipróbálom :D. Majd megírom milyen.Te is gondolkozol ezen a babakocsin?
2012. júl. 6. 13:26
12/20 anonim válasza:
Igen, így leírás és kép alapján tetszik nagyon. Súlyra egy kicsit nehéz, de az nekünk nem lenne baj, sőt mivel van két kajla kutyánk, így legalább kevésbé kéne félnem, hogy véletlenül feldöntik. Ár-érték arányát tekintve szerintem ez a legjobb. Nagynak tűnik a bevásárlókosár, masszívnak a váz. Tetszik, hogy bolygósíthatók az első kerekek, hiszen így könnyebben irányítható. Ma felhívtam a boltot, hogy még meddig tart az akció, mert ugye még az a 6000 Ft is sokat számít ilyenkor. Azt mondták, hogy még 1-2 hétig biztosan akciós marad. Most vagyok 23 hetes. A jótállás miatt csúsztattam volna a vásárlást, de azt mondta az eladó, hogy kicsit későbbi dátumot írnak majd rá. Gondolom ez csak heteket jelent, de az is valami. Te mikorra vagy kiírva? Várom majd a válaszod, tapasztalatod! Köszi :o)
2012. júl. 6. 15:21
13/20 A kérdező kommentje:
Szia!
Örülök neki,hogy Neked is tetszik.Amint megkaptam azonnal írok Neked.Én Augusztus 14-re várom Marcikámat. :D Nekem már nem sok van hátra. :D
2012. júl. 6. 20:03
14/20 anonim válasza:
Köszönöm még egyszer előre is! Akkor már jó nagy lehet a pocid :o) Hogy bírod ezt a meleget? Kitartást kívánok így a végére!
2012. júl. 7. 11:58
15/20 anonim válasza:
Szia Kedves Kérdező!
Nem akarlak zargatni feleslegesen, ezért ne haragudj...Még nem érkezett meg a babakocsi?
Minden jót!
2012. júl. 12. 14:56
16/20 A kérdező kommentje:
Szia!
Ma érkezik,és amint itt van írok.Elvileg délelőtt itt lesz.:D
2012. júl. 13. 08:58
17/20 A kérdező kommentje:
Megérkezett,annyira szép.Ajánlom nyugodt szívvel mindenkinek.Persze még nem babával próbáltam ki,de már tologattam,és annyira könnyű meg minden.És tényleg olyan,mint a képen.Jó vásár volt,remélem Marcikámnak is tetszeni fog,mert Anyának iszonyatosan bejön. :D
2012. júl. 13. 10:53
18/20 anonim válasza:
Köszönöm, hogy írtál! Ma megpróbálom megrendelni én is, hogy jövő héten már itt legyen.Még két szín között vacillálok. Az egyik, amit te is vettél a BEE110, a másik pedig a BEE27. Lehet, hogy már írtam, de úgy néz ki, hogy nekünk is kisfiúnk lesz :o). Ő lesz az első babánk. Bízunk benne, hogy születik hozzánk majd egy kislány is és ezért mi is unisex színű kocsit keresünk.
2012. júl. 13. 17:46
19/20 anonim válasza:
Párom éjszakás volt. Későn feküdt le én meg mióta írtál azóta türelmetlenül vártam, hogy felébredjen, hogy véglegesen átbeszéljük a színt, fajtát stb. Végül is a BEE27-t választottuk. Az imént fel is tudtam hívni a boltot és le is tudtam adni a rendelésem :o). Azt mondták hétfőn postázzák, így legkésőbb szerdán már itt is lesz :o). Jujj, izgatottan várom!
2012. júl. 13. 18:02
20/20 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Érdeklődnék, hogy így másfél év eltelte után még mindig jó véleménnyel vagy-e a kocsiról.
Mi most állunk választás előtt, teljes tanácstalanságban. A külsőt, a színválasztékot, az árat és a leírt tulajdonságokat nézve nekünk is megfelelne ez a darab, de élőben még nem láttuk, nem próbáltuk.
Kérlek írj pár szót a kocsi általad tapasztalt előnyös és hátrányos tulajdonságairól!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!