Tudtok olcsó bababoltok Budapesten, ahol árulnak textilpelenkát?
én tudok egyet, a lurdy aljában van egy big mix nevű vegyes üzlet. ott szeretnék venni, de még nem teszteltem le, hogy milyen. azt hiszem 180Ft-ra jön ki db-ja. te mire használnád? én pelenkázni szeretnék vele.
esetleg ha veszel itt, akkor jelentkezel, hogy hogy vált be?
most kicsit off.
nekem az olcsóval mindig az a bajom hogy pl. ami helyben van olcsó abban nem foglalkoznak a vevővel az eladó még köszönni se tud és nem is segít . ha ettől el tudsz tekinteni akkor sok ilyen van.
egyébként azt látom hogy a cora/tesco / szv. a multik babatermékei is vannak olyan jók és ott nem kell ettől szenvedni az eladó miatt keseregni idegeskedni mert nincs olyan listával mész és önkiszolgáló. a babahetek alkalmával sokat lehet spórolni .
on.
a Goldnerbaba és mária bababolt nagyon jók ott kedvesek is .
a brendonban is ált. ugyanannyi a textilpelus meg a bébiétel mint máshol hogy csak két terméket emeljek ki ami irtó drága az a bébiruha meg más egyéb .
egyébként kinek mi olcsó / drága .. most komolyan. de ha tapasztalatlan kismama megy első vásárlásra és spórolni is szeretne akkor nyilván nem oda megy.
az nagyon jó lenne. :) én az az igazság, hogy már nagyon sok helyen néztem és ennél olcsóbbat nem találtam.
ha egy pelus súlyát és méreteit megírod, abból már tudom, hogy alkalmas-e pelenkázásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!