Hol lehet olcsó rugdalózót venni Budapesten? 32hkm
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 18:54
1/7 anonim válasza:
Kínai boltokban, Teccsóban is vannak szépek, vagy esetleg Háda gyerekturi, Rákóczi út.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ.
2012. jún. 6. 18:57
3/7 anonim válasza:
kínaiban szerintem ne vegyél, akkor inkább a teszkó, és igen, tudom az is kínai, de nem rossz a minősége. (csak az olcsóbbik fehér , de én nagyon meg vagyok elégedve velük)
4/7 anonim válasza:
Én vateráról meg a hádában vettem-meglepően sok szép minőségi volt :)
5/7 anonim válasza:
Józsefvárosi Kínai piac, a kőbányai úton. Ha 10db-öt veszel, nagytétel, fél áron megkapod. Ezek plüss Rugik egy felsővel, míg a tescoban csak vékony pamutot kapni. Teljesen jók, és szépek!
6/7 anonim válasza:
A tescos rugik nekünk nagyon bejöttek. Szépek a minták, tartósak, van amit már a második gyerek nyúz, és csak a mosási bénaságom miatt mondod meg, hogy használt.
Ugyan így a bodyk is onnan vannak a fiam kisgatyái, atlétái, sőt a férjem alsónadrágjai.
Kínaiban is vettem már nagyon szép és tartós rugit, Örs cédrus áruház. És egyáltalán nem gagyi sem anyagra sem kinézetre.
pl ez egy nagy kedvenc volt: [link] és ez is kínai, két gyereket vitt végig, és meg nem látszik rajta.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! A Józsefvárosi piac rugijai is jók lennének, pláne, hogy írta valamelyikőtök, hogy 10 db-ot már féláron lehet venni, csak a plüss rugi nem meleg nyáron szerintetek? Mert augusztus elejére vagyok kiírva.
2012. jún. 6. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!