Anyukák, ti hogy mossátok a babaruhákat?
Nem tudom mit csinálok rosszul! 3 hét múlva jön a kistesó, elkezdtem már neki kimosni kivasalni a ruhákat, de valami nem klappol! Használtan vettem őket, megbízható helyről, szépek, puhák voltak. Kimostam őket 60 fokon 1óra 45 perces progival, Tomi babyvel, öblítő nélkül. És majdhogynem kemények a ruhák, és fura tapintásúak, mintha nem jött volna ki a mosószer a ruhákból. Előtte 40 fokon mostam, szintén Tomi babyvel, és ecettel öblítésnek. Eredmény ugyanaz, max. a vasalás és gőzőlés segített egy kicsit. A lányomnak anno Dreft babyvel mostam, és Gabi öblítővel, puhák voltak, semmi bajuk, csak ekcémás lett, azért nem merem most a kicsinél sem az őblítőt. A mosódió borzalom volt, azt ne is írjátok.
Nem vagyok kezdő, de esküszöm, ezt nem értem! Legszívesebben mindent átmosnék újra, csak egy kis öblítővel, de nem merem, meg már nagyon időm sincs.
Segítsetek!
igaz nem vagyok anyuka,de amit ajánlok az a gél!
Ne mosóport használj,hanem gélt ( nekünk a tide jött be)
vagy még ezek a gél kapszulát,ruhák közé kell rakni. ezt a kettőt próbáld meg,nekünk a ruhák puhák,tiszták,illatosak,nagyon jók:) Ne babyt vegyél tide-ba hanem simát:) Sok szerencsét,írd meg h sikerült-e :D
Köszönöm!
Gélt használok, ezt elfelejtettem írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!