Salus szandált használók! Kimostátok már vízzel a szandált? Nem lett semmi baja?
Kimostam csap alatt a lányom játszószandálját, direkt nem áztattam el az egészet nehogy baja legyen, de szappanos körömkefével a talpbetétet kisúroltam, mert már fekete volt a homoktól, kosztól.
Kétségbe vagyok esve, mert mintha eldeformálódott volna, szerintem még kisebb is lett egy számmal, mert a talpán a bőr összement, még a kemény gumi talp is felhajlott az orránál. ( eddig szép egyenes volt )
Még soha nem jártam így semmilyen cipővel, szandállal, csak most ezzel.
Nekem nincs szerencsém, vagy ez a típus ennyire érzékeny a vízre?
Tudok még valamit csinálni vele?
Érdekes én nem voltam szívbajos :) Simán bevágtam mosózsákban a salus és szamos szandikat cipőket a mosógépbe kímélő mosásra.
Nem deformálódott, nem lett hullámos, nem ment össze. De mire megszáradtak kicsit bőrápolóval átkentem őket és mintha akkor csomagoltam volna ki a dobozukból olyan új kinézetük lett.
Köszönöm a válaszokat, hát, nem is tudom, mi legyen.
Azt a krémezős dolgot kipróbáltam, valóban jó lett a talpa fogása is. Kicsit meghúzgáltam a szandált, mintha helyreállna a formája a krém miatt, talán visszaengedett a bőr. Ezt még soha nem hallottam:)
Ma megint ez volt a lányomon a játszón, és hát megint fekete a bőr belül, most már lehet a krém is szívja a koszt:)
Lehet, hogy bátor leszek, minden mindegy alapon és berakom én is a gépbe:))))
(nem én pontoztam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!