Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Házimunka? Hogy állsz vele:...

Házimunka? Hogy állsz vele: szereted, meg csinálod, vagy ki nem allhatod? Van olyan része, amit különösen jó érzéssel csinálsz, vagy amit gyűlölsz?

Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 07:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek főzni, sütni viszont utálok vasalni. Nagyon ritkán vasalok, inkább olyan ruhákat veszek amiket nem kell vasalni. A többi házimunkát megcsinálom, mert muszáj, de mivel a párom is besegit a takaritásba, mosogatásba igy nem jelent túl nagy gondot.
2012. nov. 10. 07:22
 2/7 anonim válasza:
Mivel nincs munkahelyem és már unatkozom elég jól elvagyok mindennap felsöprök mosogatok rendet rakok beágyazok felmosok kimosok elhajtogatok. De mikor fáradt vagyok és megkérnek akkor nincs kedvem de mégis megcsinálom. :)
2012. nov. 10. 07:31
 3/7 anonim ***** válasza:
38%
Takarítónő jár hozzánk heti egyszer, ő megcsinálja a nagyobb dolgokat, én csak az apróságokat szoktam. Persze az is sok idő, hiszen babával vagyok itthon, de szerencsére nagyon kis nyugodt, így jut időm mindenre. Mosogatni utálok, mosogatógépünk van, de még bepakolni is rühellek, és nem porolhatok, mert allergiás vagyok. Főzni sem a kedvencem, de mindig egyszerűbb ételeket főzök, így könnyebb. Amit szeretek az a wc és a fürdőszoba takarítása és a bevásárlás. :)
2012. nov. 10. 07:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Wc takarítás mint kedvenc??? Hat nem vagy semmi :D
2012. nov. 10. 07:41
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
A fürdőszobát, wc-t könnyű tisztán tartani, gyorsan megvan és olyan jó érzésem lesz tőle, hogy tiszta.. Nem tudom elmagyarázni, mondták már, hogy van valami gond a fejemben :D Ráadásul finom illatúak a tisztítószerek. :)
2012. nov. 10. 07:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Sütni főzni imádok,de mosogatni és elpakolni az elmosottat azt már kevésbé.

A rendrakás még a halálom,kupis vagyok.

De jól működik nálunk a munkamegosztás,én főzök,mosok,konyhát-fürdőt rendbe tartom,cserébe évek óta nem porszivóztam,nem raktam rendbe a szobákat,nem vasaltam,ezeket párom csinálja(ő a konyhával áll hadilábon). Bár ha valamelyikőnk lebetegedne náthánál jobban,akkor a másik csinálna mindent.

2012. nov. 10. 11:15
 7/7 anonim válasza:
100%

Én gyakorlatilag a hátam közepére kívánok minden házimunkát. Nálunk sosincs rend és tisztaság. Főleg 2 kisgyerek mellett és az én hozzáállásommal... :( Egyedül talán teregetni szeretek (de leszedni és elpakolni a szárazakat már nem). Talán azért szeretem, mert nem undi, mint a mosogatás, wc pucolás, gyorsan megvan és közben van pár percem "egyedül".

Ja, és ha a főzés-sütés is ide tartozik, akkor abból is csak sütiket, bonyolult tortákat szeretek csinálni. De azzal imádok szöszölni. Viszont megfőzni egy rendes ebédet, külön hús, köret, saláta... Kínszenvedés.

2012. nov. 11. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!