Házimunka? Hogy állsz vele: szereted, meg csinálod, vagy ki nem allhatod? Van olyan része, amit különösen jó érzéssel csinálsz, vagy amit gyűlölsz?
Sütni főzni imádok,de mosogatni és elpakolni az elmosottat azt már kevésbé.
A rendrakás még a halálom,kupis vagyok.
De jól működik nálunk a munkamegosztás,én főzök,mosok,konyhát-fürdőt rendbe tartom,cserébe évek óta nem porszivóztam,nem raktam rendbe a szobákat,nem vasaltam,ezeket párom csinálja(ő a konyhával áll hadilábon). Bár ha valamelyikőnk lebetegedne náthánál jobban,akkor a másik csinálna mindent.
Én gyakorlatilag a hátam közepére kívánok minden házimunkát. Nálunk sosincs rend és tisztaság. Főleg 2 kisgyerek mellett és az én hozzáállásommal... :( Egyedül talán teregetni szeretek (de leszedni és elpakolni a szárazakat már nem). Talán azért szeretem, mert nem undi, mint a mosogatás, wc pucolás, gyorsan megvan és közben van pár percem "egyedül".
Ja, és ha a főzés-sütés is ide tartozik, akkor abból is csak sütiket, bonyolult tortákat szeretek csinálni. De azzal imádok szöszölni. Viszont megfőzni egy rendes ebédet, külön hús, köret, saláta... Kínszenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!