Hogyan szoktassam rá magam, hogy mindig rend legyen a lakásban?
Figyelt kérdés
Szeretem, ha rend van, de valahogy arra sose volt nagy igényem, hogy én magam rendet rakjak. Amíg a szüleimmel laktam, addig is mindig kupi volt a szobámban, 2-3 havonta egyszer rendet csináltam, de akkor tényleg szépen, akkor napokig semmit nem csináltam a szobámban, csak ne legyen megint kupi, de aztán valahogy elkezdtek megint szétpakolódni a cuccok. Most már külön élek, van egy 2 éves kisfiam, de most is ez a helyzet, na jó, nem 2-3 havonta, de kb. 1-2 hetente csinálok olyan igazán szép rendet, de másnap már szana szét van minden megint. Ma csoda szép rendet raktam, kitakarítottam, még a szekrényekben is mindent az élére állítottam, stb., de mit tegyek, hogy ez így is maradjon? Így tök jó, hogy rend van, de aztán másnap már mindig az szokott lenni, hogy ááá éppen eszem egy almát, aztán nincs kedvem felkelni, a csutkát leteszem a polcra, és ott is mard 2 napig, vagy kiszórom a kakaóport a konyhapultra, aztán az is ott marad. Hogyan szoktassam rá magam arra, hogy mindig mindent rögtön elpakoljak, feltakarítsak?2009. aug. 9. 22:21
11/17 anonim válasza:
ilyen velem is előfordult.-,régen ilyen voltam nálunk is ott volt az almacsutka 2-3 napig is mikor még anno a szüleimnél laktam tiniként. Mikor beköltöztünk a házunkba akkor minden az anyém a konyharész meg minden minden patyola tiszta és szép annyira takaritok, de nálam is előfordult régen,. én rájöttem az volt a baj,ha kikelett dobni pl. az almacsutkát akkor először arra gondoltam majd később most nincs kedvem!De nem szabad megkérdezni magad hogy van e kedved!Ez igazán nem nagy dolog, és ne engedd a gondolatot sem hogy most nincs kedvem ez muszály és kész.
12/17 anonim válasza:
Együtt érzek Veled Nekem se mindig van kedvem van kedvem felállni minden kis apróság miatt.... csak hogy maradjunk az almacsutkánál.... de legyen az csokipapír vagy ehhez hasonló dolgok. Nekem van itt bent egy kis bon-bon-os doboz és abba szoktam ilyen dolgokat beledobálni és mikor meg úgyis mennem kell ki valamiért akkor kiviszem és kiöntöm... vagy mikor már tele van... Egyébként régen mikor még kicsik voltak a gyerekek Én is rendet tartottam több időm is volt, jöttem-mentem tettem-vettem, pakoltam utánuk, de már belefáradtam. Munka mellett az embernek ideje se meg kedve se sok van állandóan a lakást suvickolni. Pláne ha mondjuk rendet raksz elmész dolgozni fáradtam hazaérsz és otthon a nagy rendetlenség fogak mert a kölkök széthagytak mindent. Hát a guta tud megütni olyankor. El is megy tőle az a kicsi kedvem is ami esetleg volt. De hiába szidom Őket érte veszekedek velük hogy pakoljanak el egy ideig úgy-ahogy de aztán ugyan úgy ott hagynak mindent. Aztán így Én is tojok rá nem vagyok cseléd, amit nagyon kell megcsinálom, nagyjából elpakolok és kész. Persze amit muszáj azt muszáj megcsinálni azért a kosz nem esz meg csak ez a rendrakás kicsit felejtős Nálunk is.
13/17 anonim válasza:
Ne is haragudj, de elég igénytelen vagy...a wc-ét se szoktad magad után lehúzni, mert nincs kedved? vagy csak simán a bugyiba nyomod?
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt az értelmes hozzászólást kedves utolsó.
2009. szept. 28. 10:24
15/17 anonim válasza:
Most mit írjak erre, h otthagyod az almacsutkát a polcon meg egyebek?h milyen aranyos vagy??? igénytelen lusta dög vagy ha tetszik ha nem
16/17 A kérdező kommentje:
Mert az almacsutka meg a bugyiba szarás azt szerinted ugyan az a műfaj? Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor minek írsz ide? Jaaa, vagy te nem tudod melyik a kérdés? Segítsek? Elmagyarázom, az a kérdés, ami fölül van, fekete vastag betűkkel és kérdőjel van a végén. Na, arra tudsz válaszolni? Eddig nem jött össze, javaslom, ezek után már ne próbálkozz vele.
2009. szept. 30. 23:11
17/17 anonim válasza:
Jaj de régen volt!!
7 éve és néhány hónapja.
Az durva!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!