Ikeás varrógép tudja a szabadkézi gépi tűzést?
Szerintem egy gagyi kínai cucc. Én tuti nem venném meg.
Inkább vásárolnék egy több programos, felújított naumann-t, az legalább használható és minőségi német gyártmány.
Értem! Azt nem tudom, hogy ez az ikea-s csoda tudja-e.
De egyetértek a másik hozzászólóval, a német varrógép az igazi varrógép!
Nekem csak PFAFF professzionális gépeim vannak, még eredeti Németországban gyártott, de ezekkel lehet csak minőségi munkát végezni.
Az a mondás is igaz rájuk, hogy örök élet + 1 nap ameddig lehet használni őket.
Szerintem ez a gép csak előre hátra varr és különböző szélességekben cikkcakkol.
Ár érték arányban nagyon drága, és én is biztos vagyok benne, hogy valami távol keleti országból származhat.
Szia!
Az ikeásat nem ismerem, de a varrogepcentrum.hu nagyon sok jó varrógépet lehet venni!
Elsőre egy ilyen varrógépet dobott ki, amihez a megfelelő varrótalppal, lehet szabadkézi gépi tűzést csinálni.
Nekem ilyen varrógépem van, már 2 éve, és azóta nem lejjebb ment az ára, hanem feljebb, mert én 49.990 Ft-ért vettem és nem bántam meg!
Bár én nem foltvarráshoz, használom, de majd egyszer azt is szeretném megtanulni, mostanában táskákat varrógatok:)
Üdv Anyuka.
Üdv! Anyuka!
Valóban a Bernina is német volt valamikor, de már vagy 15 éve azt is kínában gyártják.
Pont olyan mint az összes többi,vedd meg!, hasznád!, ha elromlik, vegyél újat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!