Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ikeás varrógép tudja a szabadk...

Ikeás varrógép tudja a szabadkézi gépi tűzést?

Figyelt kérdés
Akinek van, megirná, hogy megérte-e? Leginkább foltvarráshoz használnám, ill. babaruhák varrásához.
2012. aug. 16. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Az milyen?
2012. aug. 16. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egy gagyi kínai cucc. Én tuti nem venném meg.

Inkább vásárolnék egy több programos, felújított naumann-t, az legalább használható és minőségi német gyártmány.

2012. aug. 16. 17:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát, olyan, hogy leengeded az anyagtovábbitót, és szabadon mozgatod az anyagot. Kukacozásnak is hivják.
2012. aug. 16. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Értem! Azt nem tudom, hogy ez az ikea-s csoda tudja-e.

De egyetértek a másik hozzászólóval, a német varrógép az igazi varrógép!

Nekem csak PFAFF professzionális gépeim vannak, még eredeti Németországban gyártott, de ezekkel lehet csak minőségi munkát végezni.

Az a mondás is igaz rájuk, hogy örök élet + 1 nap ameddig lehet használni őket.

2012. aug. 16. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a gép csak előre hátra varr és különböző szélességekben cikkcakkol.

Ár érték arányban nagyon drága, és én is biztos vagyok benne, hogy valami távol keleti országból származhat.

2012. aug. 17. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az ikeásat nem ismerem, de a varrogepcentrum.hu nagyon sok jó varrógépet lehet venni!

Elsőre egy ilyen varrógépet dobott ki, amihez a megfelelő varrótalppal, lehet szabadkézi gépi tűzést csinálni.

[link]

Nekem ilyen varrógépem van, már 2 éve, és azóta nem lejjebb ment az ára, hanem feljebb, mert én 49.990 Ft-ért vettem és nem bántam meg!

Bár én nem foltvarráshoz, használom, de majd egyszer azt is szeretném megtanulni, mostanában táskákat varrógatok:)

Üdv Anyuka.

[link]

2012. aug. 17. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Üdv! Anyuka!

Valóban a Bernina is német volt valamikor, de már vagy 15 éve azt is kínában gyártják.

Pont olyan mint az összes többi,vedd meg!, hasznád!, ha elromlik, vegyél újat!

2012. aug. 17. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!