Mi lehet az oka, ha a varrógép folyton elszakítja a felső szálat?
Figyelt kérdés
Singer tradition márkájú varrógépről van szó. Általában varr egy ideig normálisan, aztán egyszer csak nem tudok vele tovább normálisan dolgozni, mert a felső szál rögtön elszakad, ahogy lenyomom a pedált. Nem változik az anyag minősége, sőt előtte még vastagabb részein is gond nélkül végigmegy. A cérna nem egy túl jó minőség, de előtte is ez volt. A tű lemegy az alsó szálhoz, aztán nehezen jön fel, mert mintha összegabalyodna a cérna, feszül, végül elszakad a szál.
Mi lehet a gond, hogy állítsam be?
2012. aug. 9. 13:47
1/3 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy csak nálam csinálja, ezért félretettem, hogy ha majd lesz időm, előveszem a kezelési útmutatót. Kíváncsi vagyok, valaki tudja-e a megoldást, az nekem is jól jönne.
2/3 anonim válasza:
Szerintem túl feszes a szál és azért szakítja el.
Vagy egyszerűen a tű ment tönkre és ki kell cserélni.
3/3 anonim válasza:
Cserélj tűt, fújd ki a gépet ill. ami a leggyakoribb, hogy az alsó szál valamiért feszül, próbáld húzni, gyakran annak az akadozása tépi a felső szálat. Azt is nézd meg, hogy a cérnának az a szakasza nem gömös-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!