Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért ég oda minden tejes...

Misibácsi kérdése:

Miért ég oda minden tejes ételem a kerámialapos tűzhelyemen?

Figyelt kérdés
Tej, tejbegríz, tejberizs, sodó stb. Próbálkozásaim: Régi csak tejre használt zománcos lábos, új zománcos, rozsdamentes! (előzetes hidegvizes öblítés meg volt) megoldási ötlet? Üdvözlettel: Misibácsi (felesége)
2012. júl. 3. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:

A keramialapos tüzhelyen nem mindenféle edényt lehet használni, aminek túl vékony az alja, abban minden odaég.

De esetleg kisebb fokozatra állitsd, akkor kevésbé áll fenn ez a veszély.

2012. júl. 3. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom ezzel, nem ég oda sem a tejes, sem másféle étel, nem látok semmi különbséget ezen a téren a régi villanytüzhelyhez képest.
2012. júl. 3. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg túl nagy a teljesítmény a folyadékmennyiséghez képest. Nem megfelelő a hőeloszlás. Odaégésnek van valami állandó formája?
2012. júl. 3. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!