Misibácsi kérdése:
Miért ég oda minden tejes ételem a kerámialapos tűzhelyemen?
Figyelt kérdés
Tej, tejbegríz, tejberizs, sodó stb. Próbálkozásaim: Régi csak tejre használt zománcos lábos, új zománcos, rozsdamentes! (előzetes hidegvizes öblítés meg volt) megoldási ötlet? Üdvözlettel: Misibácsi (felesége)2012. júl. 3. 19:10
1/3 anonim válasza:
A keramialapos tüzhelyen nem mindenféle edényt lehet használni, aminek túl vékony az alja, abban minden odaég.
De esetleg kisebb fokozatra állitsd, akkor kevésbé áll fenn ez a veszély.
2/3 anonim válasza:
Nekem semmi bajom ezzel, nem ég oda sem a tejes, sem másféle étel, nem látok semmi különbséget ezen a téren a régi villanytüzhelyhez képest.
3/3 anonim válasza:
Esetleg túl nagy a teljesítmény a folyadékmennyiséghez képest. Nem megfelelő a hőeloszlás. Odaégésnek van valami állandó formája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!