Keramialapos tuzhellyel tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ami erdekelne: milyen serpenyot hasznaltok?Hogy tisztitjatok?Ha mind a negy fozot hasznaljatok, de egyik felszabadulasa utan tennel ujabb fazekat fozni, mennyi ideig kell hagyni hulni?Azt tudom, hogy hideg edenyt nem szabad forro fozore tenni. Koszonom elore.2011. jún. 30. 11:56
1/3 anonim válasza:
Olyan serpenyőt használok, aminek egyenes az alja.A tisztításhoz van egy borotvaéles spatulám, azzal letolom a vastagabb szennyet -pl. a kifutott ételt, karcmentes folyékony súrolót, vagy hideg zsíroldót használok, igény szerint. Nem szoktam várni a következő edény felrakásával.
Igaz, hogy Schott ceran lapja van a tűzhelyemnek, (ElektraBregenz), de egyetlen karc sincs rajta, nincs elszineződve, szürkülve.Minden nap főzök, nem is kis mennyiséget. Úgy tudom, a kerámia lapoknak egy nagy ellensége van: a cukor. Az ha ráég, nem lehet rendesen letakarítani.(Még nem égettem rá, erre nagyon vigyáztam.)
Ja és 4 éves, és csillog-villog.
2/3 anonim válasza:
Tavaly kellet tűzhelyet cserélnem, én is kacérkodtam a gondolattal, hogy milyen jó lenne egy ilyen, de lebeszélt az eladó. Azt mondta magas a fogyasztása, hagytam magam lebeszélni. Valóban sokba kerül az üzemeltetése?
3/3 anonim válasza:
15ezer Ft villanyt fizetek. 100 m2 lakás, a szokásos elektromos felszereléssel, 2 számítógép, éjjel-nappal tv, villanybojler, a pinceszinten műhely elektromos gépekkel, ebből lejön, hogy a napi használat sütés-főzés villanyszámlája nem lehet olyan rettenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!