Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Keramialapos tuzhellyel...

Keramialapos tuzhellyel tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ami erdekelne: milyen serpenyot hasznaltok?Hogy tisztitjatok?Ha mind a negy fozot hasznaljatok, de egyik felszabadulasa utan tennel ujabb fazekat fozni, mennyi ideig kell hagyni hulni?Azt tudom, hogy hideg edenyt nem szabad forro fozore tenni. Koszonom elore.
2011. jún. 30. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Olyan serpenyőt használok, aminek egyenes az alja.A tisztításhoz van egy borotvaéles spatulám, azzal letolom a vastagabb szennyet -pl. a kifutott ételt, karcmentes folyékony súrolót, vagy hideg zsíroldót használok, igény szerint. Nem szoktam várni a következő edény felrakásával.

Igaz, hogy Schott ceran lapja van a tűzhelyemnek, (ElektraBregenz), de egyetlen karc sincs rajta, nincs elszineződve, szürkülve.Minden nap főzök, nem is kis mennyiséget. Úgy tudom, a kerámia lapoknak egy nagy ellensége van: a cukor. Az ha ráég, nem lehet rendesen letakarítani.(Még nem égettem rá, erre nagyon vigyáztam.)

Ja és 4 éves, és csillog-villog.

2011. júl. 1. 00:17
 2/3 anonim válasza:
Tavaly kellet tűzhelyet cserélnem, én is kacérkodtam a gondolattal, hogy milyen jó lenne egy ilyen, de lebeszélt az eladó. Azt mondta magas a fogyasztása, hagytam magam lebeszélni. Valóban sokba kerül az üzemeltetése?
2011. júl. 1. 13:48
 3/3 anonim ***** válasza:
15ezer Ft villanyt fizetek. 100 m2 lakás, a szokásos elektromos felszereléssel, 2 számítógép, éjjel-nappal tv, villanybojler, a pinceszinten műhely elektromos gépekkel, ebből lejön, hogy a napi használat sütés-főzés villanyszámlája nem lehet olyan rettenet.
2011. júl. 1. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!