Kerámialapos villanytűzhely hatékony takarítása? Alul, felül. Az előző tulaja mocskosa hagyta, én meg nem tudom mit merjek használni. Hidegzsíroldó, talán?
Van egy hozzá kapható kaparóféleség, amivel le lehet vakarni az odaszáradt koszt, de nem sérti fel a felületet. Nekünk a tűzhellyel adták, nem tudom, neked van-e (de biztos lehet kapni). Utána a DM-ben kapható kerámialap tisztítót szoktam használni, nekem bevált.
A sütőhöz is van szintén a DM-ben kifejezett tűzhelytisztító, elég hatékony. Hidegzsíroldót csak a régi gáztűzhelyemnél használtam, így arról nem tudok nyilatkozni.
a kapirgáló jobb, mint a kés, mert a penge éle gömbölyűre van készítve, nem lehet felsérteni...média marktban tuti van 1250-1300 ft körül + pótpengét is kb ennyiért lehet venni hozzá, elég sokáig elég egy penge
amúgy hideg zsíroldót neki..(szerelő javasolta, akinek 20 éve kerámialaposa van), amúgy én sima ablakpucolóval szoktam mosni + szivacs vagy mikroszálas törlőkendő, de nálad muszáj lesz a zsíroldó...
ja és nem kellenek a speciális tisztítók, anyós vagyonokat költ rájuk, fiatalabb a tűzhelye, letakarja használat után és 25ször annyi karc van rajta, mint a miénken ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!