Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szerintetek túléli a kerámiala...

Szerintetek túléli a kerámialapos villanytűzhely, ha hideg zsíroldóval tisztítom?

Figyelt kérdés
Mivel szoktátok takarítani, hogy eltünjenek rendesen a szennyeződések? A zsíroldó biztosan leszedi, de félek hogy meg is marja.
2010. máj. 4. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ritkán tisztítod vele, akkor nem gond, minden alkalommal viszont nem célszerü. Ha fözés után - mikor kicsit meghült - mindjárt letisztitod, akkor nem lesz annyira piszkos, hogy erös szerekre legyen szükséged. Nekem jól bevált, hogy elöször leteritem az egészet benedvesitett papirtörlövel, öntös rá egy kevés mosogatószert és fél órát igy áztataom, utána meg rendesen lemosom.
2010. máj. 4. 14:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon régóta csak azzal tistitom és semmi baja. A legjobban leviszi a szenyeződést.
2010. máj. 4. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz, csak ne a dörzsivel súrold. Én is zsíroldóval szoktam bespricnizni, utána néhány perccel pedig vizes szivaccsal addig dörgölgetni, körkörösen, erősebben "simogatni", amíg minden szutyok lejön. A világon semmi baja a tűzhelynek, csillog, mintha új lenne.
2010. máj. 4. 21:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszoikat, így már ki merem próbálni.
2010. máj. 5. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!