Teflon edényt, amit a kutyám kinyalt, mert véletlenül a földön felejtettem olajjal, mivel fertőtlenítsem? 3 kisgyerekre főzök, ezért aggódom?
Neomagnol tablettával.
Az garantáltan nem árt, de jól fertőtlenít.
Ha a kutyád oltva, féregtelenítve van, csak simán elmosnám mosogatószeres vízben.
Annyira félünk ma már az állatoktól, minden porszemtől óvjuk a gyereket és ezzel ártunk a legtöbbet a felnövekvő generációnak.Gyenge immunrendszerük lesz, mivel sosem volt edzésben, betegesek, allergiások lesznek.
Gyerekként nagymamámnál tyúksz@rt eszegettem az udvaron, mert kíváncsi voltam az ízére.Semmi bajom nem történt.Apukám amikor 2 éves volt és megfialt a kutyájuk, ő is cumizott a kiskutyákkal, a nagyanyám tanyasi asszony lévén csak nevetett rajta, mint ahogy azon is, hogy sokáig egy kismalaccal aludt egy ágyban:)
Kislánykoromban az utcánkban lakott egy öregasszony, egyedül élt, a cicája volt a mindene.Szerettem nagyon nála lenni, mert nekem olyan mesebelinek tűnt a háza, udvara, néha ott is ebédeltem.Ő mindig közös tányérból evett a macskájával, aki néha az én ebédembe is belenyalt, semmi szörnyű betegséget nem kaptam el, pedig nem a legnagyobb tisztaságban élt az öregasszony.Végül 91 éves korában halt meg, végelgyengülésben, kórházban sem volt soha életében, igaz nem domestosszal takarított:))
én jobban félnék a domestosmaradványtól, mint a kutyanyáltól. Mosd el rendesen. Az meg a másik, hogyha használod az edényt és sütsz benne valamit, úgyis forró lesz az edényed, a kaja is benne, szóval meghalnak a bacik sütés közben is.
Olyan nem volt még, hogy a kutyád megnyalta a gyereket?
Hát ez tényleg túl van cseppet pörögve...
A főzéssel akkor is elpusztulna minden, ha el se mosogatnád.
Ne vedd kérlek támadásnak, de néha már úgy érzem, hogy az emberek elvesztik a józan gondolkodásukat sok esetben. Az első babámmal én is így voltam, majd bele őrültem.
Köszönöm a válaszokat. Egy egyszerű kérdés volt, nincs túlpörögve. Egyszerűen kíváncsi voltam mások véleményére.
Az hogy aggódok? 1 hónapja feküdtünk 1,5 hetet a kislányommal kórházban súlyos szalmonella fertőzés miatt. Jelenleg a baci még nem ürült ki, habár tünetetk már nincsenek.
Mivel voltak kint megvizsgálni az okot, ételtől nem kaphatta, azt mondták, hogy valószínű a kutya megnyalta a száját és ettől kapta el.
Szerintem nem reagálom túl a helyzetet. Sose voltam az a túlaggódós, viszont ez a 1,5 hét kicsit földhöz vágott.
Öntöttem bele ecetet, kicsit áztattam, azután vizet forraltam benne. Így csináltam. :)
első vagyok!
Tökéletes hogy ecettel áztattad és utána kiforraltad, még jobb is mint a flóraszept és a domestos, bár én néha be szoktam a tálakat áztatni flóraszeptbe és utána egy párszor kiforralom.
Nálunk a kutya nyaldosta a lányomat és másnap lázas lett 2 napig tartott, nem biztos hogy a kutya miatt volt, de jobb az elővigyázatosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!