Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 25-26 fokos szobába mit...

25-26 fokos szobába mit adtok, adnátok egy 2éves kisgyerekre?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Az én 2évesemből kiindulva, aki állandóan mozgásban van, csak egy hosszúujjú body-t vékony melegítőnacival, cérnazoknival adnék. 25 fok szerintem elég meleg, állandóra 22 elég.

Üdv.

2009. okt. 24. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tartan ék a szobában 22 foknál többet.Ha ilyen melegben van,akkor hamarabb megfázik,ha kiviszed a levegőre.
2009. okt. 24. 22:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem,hogy szerintetek hány fokos szoba ideális...:S

Ennyi van nálunk és kész,jól megy :P nem fogunk fagyoskodni. nekem a 21 az hideg!

Most rövidujjó body van rajta,kis gatya meg cérnazokni.

2009. okt. 24. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Hosszúujjú body, vékonyabb melegítő és középvastag zokni. Nálunk ennyi elég 23 fokban, így is van hogy leizzad táncolás után :) Amúgy igazad van ha nálatok ennyi a hő, akkor ennyi. Nálunk is nemsokára melegebb lesz, mert napokon belül érkezik a kisöcsi :)
2009. okt. 24. 23:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha itt tanácsot kérsz, a választ köszönd meg legalább, még ha 'jól megy' is! A 22 fok nem a csóróknak való, hanem azoknak, akik egészséges hőmérsékletet tartanak a lakásban. A 2éves kislányomnak van egy könyve, amiben már az ilyen korú gyerekeknek is arról írnak, miért kell inkább vastagabban öltözni és kevésbé fűteni, mint nyáricuccban lenni télen a lakásban. Gondolom, egész nyáron ment a klíma a lakásotokban. No comment...

Első voltam, üdv.

2009. okt. 25. 09:23
 6/9 A kérdező kommentje:

Úgy látom első nem vetted a lapot!

VISZLÁT!

A többiknek pedig köszönöm a választ!

2009. okt. 25. 11:36
 7/9 anonim ***** válasza:
nálunk is ugyanennyi a hőmérséklet, mnt nálatok. Hosszú ujjú pamut felsőke (vékony), pizsinadrág, no zokni, mert nem viseli el. MEleg van a lakásban. PAnel. Itt nem lehet állitgatni a fűtést, vagyunk igy még pár százezren :D Vagy netán nyissunk ablakot? :D
2009. okt. 25. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Na ja, ezt vártam tőled... Remélem, te is veszed a lapot!

Az első. :D

2009. okt. 25. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:
lehuznám a redönyt vendtilátor bekapcs és egy csésze teát hülyén hanzig de ez a megoldás amint megittad meleged lesz és utánna már tök hüvöst fogsz érezni
2010. júl. 15. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!