Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiköltöztem a férjem mellől a...

Kiköltöztem a férjem mellől a hálóból egy másik szobába, mert annyira horkol. Baj lesz belőle?

Figyelt kérdés
2 éves a fiunk. Teljesen jól elvagyunk, van nemi életünk, de nem túl gyakran, engem ez nem zavar. Nem tudok a horkolásától aludni, egész éjjel nyomja. 11 éve vagyunk együtt, meghizott, kemény orrsövénye van, amit nem müttet meg, ezt kijelentette. Aludni akarok lefekvéstől reggelig, nem pedig ébren forgolódni. Hiába tesz fel orrtapaszt , sajna ugyanugy horkol, nem kicsit:( alszik valaki külön emiatt? Később baj lesz ebből? Ő teljesen elvan egyedül is, különösebben nem mondja, hogy menjek vissza. Hisz igy tvzik, azt csinál, amit akar. Ti hogy kezelitek a horkolást? Nem merem bedugni a fülem, mert nem hallom meg a gyereket, attól tartok.
2011. jan. 2. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked kellene a legjobban tudnod hogy lesz-e ebből baj. Te is mered a férjed és a saját kapcsolatotokat! Vannak akiknél nem lesz baj belőle és van akinél igen ezt ismeretlenül nehéz lenne megítélni nálatok mi lesz.
2011. jan. 2. 23:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

:) Nekünk a lányunk két éves, és pont ugyanez van. A születése óta a gyerekszobában alszom vele, és mindenki kiakadt eddig, akinek mondtam, így már nem is mondom senkinek. Ha kérdezik, akkor a hálóban alszunk együtt és kész.

Nekünk is van némi nemi életünk, de előtte sem volt túl gyakori, nekünk így jó, mindkettőnknek. 14 éve vagyunk együtt. Már előtte is gondom volt a horkolásával, de most még jobban horkol... kihallatszik az előszobába is.

Mondjuk meg lehet szokni, mert ha nyaralni megyünk, akkor általában egy szobában (egy ágyban) alszunk, és persze 2-3 órás forgolódás után már én is el bírok aludni.

Nekünk van még egy gondunk a visszaköltözéssel a hálóba, nevezetesen, hogy a gyerekszobát a mi hálónktól 4 db (!?) ajtó (tehát 5 helyiség) választja el, és félek ilyen messzire menni a gyerektől, hisz még néha felébred éjjel most is.. és állandóan kitakarózik.

Szóval mi is így "élünk" és nekünk ebből nincs gond. Ha egymásra vágyunk, akkor meg tudjuk oldani együtt alvás nélkül is :)

3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én füldugóval alszom, amióta együtt vagyunk. Én meghallom a gyerekeket így is (belső fülemmel :o)
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A férjem is rettenetesen horkol, különösen ha nagyon fáradt. Én nem csinálok belőle ügyet és ő sem. Vagy én alszom az emeleten ő a nappaliban, és fordítva. Amikor meg kevésbé fáradt eltudunk aludni egymás mellett is, és nem ébredek fel, mert nem horkol.
2011. jan. 2. 23:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is rettenet horkol. Már 6 éve vagyunk együtt, megtanultam a horkolásától aludni. Általában próbálok hamarabb bealudni mint ő, ez nem mindig megy:D Na olyankor veszem észre, hogy horkol. De aztán valahogy csak bealszom.
2011. jan. 3. 00:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is füldugóval alszom,és meghallom a babát:-))Próbáld meg esetleg.Általában tudok igy aludni.Amúgy pont új év hajnalán mentem át emiatt a másik szobába,annyira idegesített,Ő meg meg is sértődött miatta:-(
2011. jan. 3. 07:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia,az én férjem is horkolós,úgy csináljuk,hogy ő később jön aludni.Én is füldugóval alszom de valahogy mindig meghallom a picit.A házaséletet nem csak este az ágyban lehet élni.
2011. jan. 3. 09:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a kedves szavakat:) akkor meg kellene próbálnom füldugózni. Van babaőr, majd felhangositom! Már 4 hónapja tuti külön alszunk. Akkor kipróbálom a dugót. Amugy sosem kel fel a fiam, reggel meg csak felébredek, ha szólit:) csak sokszor annyit hallok, hogy mozog vagy öt perce, de nem szól:)
2011. jan. 3. 10:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én is füldugóval alszom, én narancssárga szivacs szerűt ajánlom, nekem nagyon bevált.

Attól félek , hogy ha meglesz a babánk mi lesz, meg fogom hallani?

29hetes

2011. jan. 3. 13:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, kedves utolsó:) azt mondják, a szivünk is hall:) vagyis ha nincs babaörző, akkor sem fog órákig orditani a baba, mert csak felébredsz rá....én , mikor a fiam ujszülött volt, a szobájában aludtam, 3 óránként evett éjjel és nappal 6 hétig, aztán csak 2-szer kelt enni, majd csak egyszer szopizott éjszaka. Amig ez ment, ott aludtam nála. Ez azért volt jobb nekem, mintha a hálóba raktam volna kiságyastul, mert igy, mikor kijöttem végleg tőle, számára változás nem történt, hisz maradt az eredeti helyén. Azóta is nyugodtak az éjjelek...tehát nem a gyerek kelteget, hanem az uram irdatlan horkolása, meg plusz bónuszként a fogát is csikorgatja....iszonyat, komolyan! Van még egy régi MR vizsgálatról ez a narancsszinü dugóm, kipróbálom:) boldog babázást Neked, kedves utolsó válaszoló!
2011. jan. 3. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!