Kiköltöztem a férjem mellől a hálóból egy másik szobába, mert annyira horkol. Baj lesz belőle?
:) Nekünk a lányunk két éves, és pont ugyanez van. A születése óta a gyerekszobában alszom vele, és mindenki kiakadt eddig, akinek mondtam, így már nem is mondom senkinek. Ha kérdezik, akkor a hálóban alszunk együtt és kész.
Nekünk is van némi nemi életünk, de előtte sem volt túl gyakori, nekünk így jó, mindkettőnknek. 14 éve vagyunk együtt. Már előtte is gondom volt a horkolásával, de most még jobban horkol... kihallatszik az előszobába is.
Mondjuk meg lehet szokni, mert ha nyaralni megyünk, akkor általában egy szobában (egy ágyban) alszunk, és persze 2-3 órás forgolódás után már én is el bírok aludni.
Nekünk van még egy gondunk a visszaköltözéssel a hálóba, nevezetesen, hogy a gyerekszobát a mi hálónktól 4 db (!?) ajtó (tehát 5 helyiség) választja el, és félek ilyen messzire menni a gyerektől, hisz még néha felébred éjjel most is.. és állandóan kitakarózik.
Szóval mi is így "élünk" és nekünk ebből nincs gond. Ha egymásra vágyunk, akkor meg tudjuk oldani együtt alvás nélkül is :)
szia!
én is füldugóval alszom, én narancssárga szivacs szerűt ajánlom, nekem nagyon bevált.
Attól félek , hogy ha meglesz a babánk mi lesz, meg fogom hallani?
29hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!