Akiknek kisbabája külön szobába van kezdettől, mennyi ideig aludtatok vele? Mármint egy szobába?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 22:00
1/18 anonim válasza:
Hat hós volt, mire elkezdte átaludni az éjszakákat. Én akkor költöztem vissza a helyemre. Az első éjszaka rossz volt nekem, ő aludt estétől reggelig. Mai napig egyedül alszik a szobàjában, nem alszom vele sosem, pedig ott van még egy ágy. 2 éves.
2/18 anonim válasza:
23 hónapos, és még vele alszom. Rengeteget forgolódik, kitakarózik, hánykolódik, és ha nem reagálok gyorsan, akkor a megébredésből sírás lesz. Hálózsákot sosem bírta, így én kényelemből még vele vagyok. Talán nyáron majd "kiköltözöm" tőle. Másik baj még, hogy a mi hálónk és a gyerekszoba között 3 helyiség van, tehát messze van a gyerekszoba a miénktől :(
3/18 anonim válasza:
Semennyit. Hát azért van külön szobában, hogy KÜLÖN szobában aludjon.
4/18 anonim válasza:
Egy percet sem. Úgy van a szobánk, hogy pont szembe egymással. Pont rálátok, és mindent hallok. Nem akartam kínlódni a visszaszoktatással, na meg így mindenki tudott rendesen pihenni. Most már 3 éves a fiam, de most jött meg az igénye arra, hogy velünk aludjon, kb heti egy alkalommal jön ez rá.
5/18 anonim válasza:
Semeddig, onnantól, hogy hazahoztuk a kórházból a saját szobájában, a saját kiságyában altattuk, egyedül, mi is aludtunk a saját szobánkban a férjemmel.
6/18 anonim válasza:
3 hétig aludtam a szobájában, akkor rájöttem, hogy azt az egyszeri szoptatást a szomszéd szobából is átjőve meg tudom ejteni, átköltöztem a férjemhez a hitvesi ágyba. 4 hetes kora óta végigalussza az éjszakát a kisfiam (11 hónapos).
7/18 anonim válasza:
melletünk lévő szobában volt,6hétig. azért nem előbb,mert császárral szültem,és a mozgás nehezen ment,könnyebb volt,h csak felkelek és ott van. egyébként első perctől ott lett volna.
8/18 anonim válasza:
Semeddig. Az ajtót kissé nyitva hagytam,így hallottam,ha sír. Ha csak nyöszörgött,akkor nem mentem be hozzá,és két hónaposan már nem szoptattam éjjel. Azóta is átalussza az éjszakákat. Most 14 hónapos.
9/18 anonim válasza:
22.07-esnek: lehet h pont azért forgolódik annyit mert ottvagy és érzi a mamáját :).. sztem babaőrrel nyugodtan alhatsz tőle külön..
drukkolok h sima legyen az átmenet :)
10/18 anonim válasza:
Ez a kérdés nem világos. A külön szoba nem azt jelenti, hogy másik szobában van a szülőktől?
Mindenesetre nálunk születésétől kezdve külön szobában volt. Mivel a szobák összenyithatók, éjjel beláttam hozzá és hallottam is, ha valami történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!