Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Csak én vagyok ennyire finnyás?

Csak én vagyok ennyire finnyás?

Figyelt kérdés
A törölközőket mindig külön mosom 60 fokon (amelyik nem "hímzett", azt sokszor még magasabb hőfokon), mosószerrel és egy kis fehérítővel vagy ecettel. Így érzem csak higiénikusnak, de a barátnőm szerint ez csak szőrszálhasogatás. Viszont így olyan jó friss illata van, és tiszta is.
2012. jún. 12. 16:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem használod hetekig a törülközőket,akkor ez felesleges,
2012. jún. 12. 16:08
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem. Pár naponta cserélem. A kéztörlőt muszáj is, mert dolgos apuka meg két gyerek mellett hamar beszürkül.

Viszont amíg nem így mostam, büdi maradt a törölköző. Olyan berohadás szaga lett.

2012. jún. 12. 16:12
 3/10 anonim válasza:
Hát, kevesen ilyenek, mint te, az tény. De nem baj, csak vigyázz, hogy ne fajuljon el takarítási mániává. Amúgy semmi baj sincs azzal, ha az ember tisztán él. :)
2012. jún. 12. 16:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Takarítási mániám biztosan nem lesz, hiszen időm se lenne mindennap sikálni, mint egy eszeveszett. Mondjuk az igaz, hogy kevesen porszívóznak mindennap, de nekem azt is muszáj, mert a férjem allergiás. Egyébként semmi extra, nem habzik a lakás a vegyszertől. :D
2012. jún. 12. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekünk színes törölközőink vannak, annak nagyon nem tesz jót a 60 fokos mosás és a fehérítő. Nekem a hófehér törölközőről a szállodák jutnak eszembe, ott adnak mindig fehéret. Meg aztán ha mindenkié hófehér, hogyan tudjátok megkülönböztetni, hogy melyik kié?
2012. jún. 12. 20:16
 6/10 anonim válasza:
Hát, akkor semmi baj sincs veled! :D
2012. jún. 12. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jól csinálod, számomra semmi abnormális nincsen benne. Én a törölközőket és fürdőköpenyeket mindig 60 fokon mosom. Általában az öblítőt víz helyett ecettel hígítom. A fehérekhez teszek a mosószeren felül mosószódát is. Amíg nem 60 fokon mostam, a fehérek nem voltak szép fehérek és a világos színűeket is elszíneződöttnek láttam.
2012. jún. 13. 09:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát én semmit sem mosok 60C-on.... és vegyszert sem használok, csak mosószert és öblítő helyett szintén ecetet.

Jó illatú és tiszta lesz minden.

Még a gyerkőc ruháit is 40C-on mosom, de arra muszáj raknom folttisztítót.

Szerintem mosógép kérdése az egész...

2012. jún. 14. 06:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a fehér törölközőket 95 fokon mosom fehérítős mosóporral. Ecettel öblítek.
2012. jún. 14. 18:32
 10/10 anonim ***** válasza:
en mindent kulon mostam, torolkozoket kulon, 60 fokon, konyahtorloket es abroszokat kulon, 90 fokon, feher nemut is, kulon a gyereket, kulon a mienket, szerintem igy normalis DE! sajnos anyossal kenyszerultunk egy haztartasba remelem nem sok ideig, na a hanyas es a sargasag kerulget amikor latom hogy mindent egybemos, bugyit, abroszt, mindent valogatas nelkul,ugyanazon a hofofkon, borzaszto!
2012. jún. 15. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!