Finnyás a kutyám mit csináljak?
Azt az enyém se ette. Az igazság az hogy egy sz@r táp. Az enyém attól lett allegiás is.
Válts át egy normális tápra. Ettől még a Tescos színes zacskós táp is jobb!!
Legalább közép kategóriás tápot adj neki mindig, és konzervből is maximum csak a tényleg normálisakat (Belcando, real natura, stb.).
Én biztos azt tenném, hogy két napig nem kap kaját, ha egyszer elutasította, utána ha megint elutasítja, mindig csak másnap.
Mennyi idős most?
Vegyél neki valami középkategóriás tápot, Happy Dogot vagy hasonló árkategóriát, és ne adj neki mást. Ha éhes lesz, meg fogja enni. Lehet, hogy három-négy napig is eltart, de nem fog éhen halni, amikor kap kaját.
Ja, és nem tudom, hogy kap enni, de ne hagyd előtte egész napra a kaját. Add neki oda egyszer este az utolsó séta után (amikoris jól lefárasztod - a kimerült kutya mindig éhesebb!), és vedd el tíz perc múlva, vagy akár akkor is, ha ott hagyta. Ha előtte van, akkor csak a saját erejének bizonyítékának veszi, hogy ő rendelkezik a kaja fölött, és ezt lehet, hogy nem fogja akarni eltűntetni.
az enyém megette, de allergiás volt rá, állandó piros pöttyök a hason.
rádióban hallottam, állatorvos mondta, hogy igen, ők javasolják a tápetetést, de igazából az allergiás kutyákból élnek :(
"kinti kutya nem sétáltatom"
/facepalm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!