Szerintetek a kutyám mért viselkedik másképp pórázon és a nélkül? (többi lent)
mindig ugatott meg oda akart kapni más kutyáknák ha közel jöttek (erről leállítottan azonal) ma elengedtem a kutyámat nem volt senki a közelbe de váratlanul megjelent egy másik kutya kicsit megijedtem kistestű volt picit nagyobb volt az én kutyámnál gondoltam nem kötöm meg ,meglátom milesz, de a kutyám nem csinált semmit nem morgott ,nem ugatott és még oda kapni sem akart inkább félt egy kicsit,amúgy szépen jött a lábam mellett egész séta alatt..
szerintetek mitől lehet ez??
Ha pórázon van, ott vagy mögötte Te hátvédnek. Kettesben persze, hogy erősebbnek hiszi magát.
Az én kutyámmal is csináltam ilyet, hogy mikor pórázon nekiállt pufogni más kutyákkal, eldobtam a pórázt és elfordultam. Iszkolt utánam, mint a kisangyal.
akkor ezentúl szerintem így sétáltatom majd , és csak forgalmasabb helyeken kötöm pórázra
köszi a válaszokat!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!