Milyen közép árkategóriájú tápot ajánlotok finnyás kutyának? Olyan tápra gondoltam amelynek kellemes az íze, illata, és jó minőségű is.5 hónapos Border Collienak lesz.
Josera Festival. Ez egy lazacos nedves táp. Fel kell önteni 2 részt 1 rész vízzel, a szemcsék burkolata így leoldódik, és szaftos lesz. Az enyémek nagyon szeretik, kifejezetten finnyás kutyáknak találták ki. 15 kiló 10000Ft körül van.
Persze az is működik, ha elveszegeted előle, de én akkor ezt nem mertem megcsinálni, mert utána fedeztetni akartam. Azóta ezt eszi.
a belkandó remek táp,csak drága mint a dög.
ilyenek még a hills,a royal cannin,és a többi super prémium táp.egyszerűen ..jók !!
de keresgéltem,és találtam pár érdekes dolgot : pl : a tápok ízesített ( kevesebb húst tartalmaznak,de több ízesítőt, és szagelemet )változatait : a royal cannin is eléggé titkolja az összetételeinek részletezését !
a lényeg . ALDI romeró táp 300.-ft / kg,és mit találok róla?? egy független német test intézet ( az egyik legnagyobb,és legelfogadottabb )ezt a gagyinak tűnő tápot választotta az egyik legjobbnak !!!!
miért ??
mert tényleg jó!!
kipróbáltuk, és tényleg :)
csak utánna kell nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!