Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Semleges illatú mosószert/mosó...

Semleges illatú mosószert/mosógélt keresek. Tudnátok ilyet ajánlani?

Figyelt kérdés

Korábban az Biopon Intenzívet (kék színű folyékony mosószer) használtam, de már nem lehet kapni. Végigszagoltam jópár mosógélt, és mindnek nagyon erős az illata. Olyat szeretnék, amitől mosás után a ruhának nem igazán (vagy egyáltalán nem) lesz mosószerszaga. Ismer valaki ilyet?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 23. 14:59
 1/2 anonim ***** válasza:
A mosódiót próbáltad már? Az semleges illatú, bár nem olyan erős, mint a normál mosószerek.
2012. máj. 23. 19:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Igen próbáltam már, az a bajom vele, hogy nem visz ki minden foltot... Mosószappant is használok/tam, a gyerekruhákat mindig azzal mosom. Csak úgy vagyok vele, hogy vannak olyan szennyeződések, amikre nem bízom meg eléggé benne (főleg városi koszokra gondolok).
2012. máj. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!