A mosógép öblítő rekeszébe véletlenül egy másik mosószert öntöttem. Mit csináljak, ha vége a mosásnak? Nagy gond?
Figyelt kérdés
Múltkor nem én mostam, és a félig teli mosószeres flakon mellé került az új (másik fajta), én meg reflexből csak nyúltam a flakonért, és öntöttem. :)
25/F
2012. márc. 10. 18:27
1/3 anonim válasza:
Még egy öblítőprogram kellene, hogy a mosószer ne maradjon a ruhákban. Egyébként biztos nagyon szép tiszták lesznek!
2/3 anonim válasza:
Ha vége amosásnak, akkor ne szedd ki, hanem indíts el egy csak öblítő programot. Különben szermaradék lenne a ruhában.
Mi is így szoktuk, csak hallgatunk róla :)
annyival tisztább lesz.
46/nő
3/3 anonim válasza:
öblítő program:) (a programok közül a legrövidebb,és nem centrifuga-nem tudom,mennyire gyakorlott mosóval állunk szemben, a párom bekapcsolni sem tudja:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!