Aki ecetet hasznal öblitö helyett, mennyit önt a mosogep öblitötartalyaba? Minden ruhahoz hasznalhato? Miota csinalja igy, aki ecettel öblit?
Az öblítő HELYETT a tartályba önts egy fél decinyi ecetet. Nem teszi tönkre a gépet,sőt a géped nem lesz vízköves sem.
Minden ruhához használhatod, a színesek szebb színűek lesznek tőle.
Köszönöm!
Amugy milyen mosogeped van? Öblitöt sosem hasznalsz, semmilyen ruhahoz? Pl. pulover, függöny, minden mehet ecettel?
Jol ertettem, hogy sima ecetet, es nem kell vizezni sem?!
Amugy igy nem dragabb a mosas? Vannak nagyon olcso öblitök.
Ja, es hany %-os ecetet? Almaecetet is probaltad mar?
Mindent azzal öblítek,és 10 %-os ecetet használok. Nem hiszem,hogy az almaecet jó,de az drágább is.
Az öblítő bevonatot képez a ruhákon,és a pólók,törülközők idővel kemények lesznek tőle. Akkor is,ha szuper márkás az öblítő. A törülközőim ugyanolyan nedvszívók,mint új korukban.
Köszönöm!
Ugye automata mosogep a Zanussi? (Mert anyunak Zanussi ösregi van, tarcsas.)
Meg annyit, nagyon vizköves itt a viz, Calgonitot is hasznaltam eddig, akkor azt sem kell ezutan?
Én is ecetezem, de csak kb. 2-3 evőkanálnyi rakok bele, mert itt nem kemény a víz, és nem kell több, sőt akkor ecetszagúak maradnának a ruhák. A gépnek nincs baja tőle, sőt még jobb is, mert nem trutyis az öblítő tartálya. A ruhákat nem marja ki, főleg hogy ettől ha jól csinálod, nem lesz savas a víz, csak közömbösíti a mosószer lúgosságát. Épp ezért a mosógépet sem teszi tönkre, csak nem lesz vízköves.
Még csak két éve csinálom, a mosógép is két éves (azóta vezetek külön háztartást). De anyukám amióta az eszemet tudom, így használja és már húsz éve ugyanazt a mosógépet nyúzza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!