Aki ecetet hasznal öblitö helyett, mennyit önt a mosogep öblitötartalyaba? Minden ruhahoz hasznalhato? Miota csinalja igy, aki ecettel öblit?
Figyelt kérdés
Ketelyeim merültek fel, nem teszi-e tönkre a mosogepet, nem mar-e ki valamit, ezert kerdezem, miota.2012. jan. 12. 16:31
11/25 anonim válasza:
Újra az első vagyok, Automata a gépem,és ha ecetet használsz,akkor fölösleges a Calgonit.
12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettötöknek! :)
2012. jan. 12. 22:15
13/25 anonim válasza:
én 1x probáltam az ecetet többet nem mert a barátnőmék rozsdás lett a dobja és búgott és nekem ez nem hiányzik
14/25 A kérdező kommentje:
Most akkor nem ertem... Van, akinek berozsdasitja a dobot, van, akinek nem? Erdekes, a ferjem is pont ezt gyanitja, igy ez most megint elbizonytalanitott...
Tudna esetleg valaki linket az ecet öblitökent hasznalatarol?
2012. jan. 13. 13:00
15/25 anonim válasza:
Linket nem tudok, de az fizikai képtelenség, hogy valaki egyszer ecettel öblített és attól rozsdás lett a dob. Ott biztosan más áll a háttérben. Arról én is hallottam, hogy rendszeres használat kikezdheti, de szerintem ez is csak akkor igaz, ha valaki literszám önti bele az ecetet. Mivel az ecet előbb lép reakcióba a mosószerrel, mint a dobbal, egyszerűen annyit kell tenni, hogy kitapasztalja az ember, hogy neki mennyi ecet kell egy mosásba. Keményebb víz, rosszabb mosógép esetén több, lágy víz és jó mosógép esetén kevesebb.
16/25 anonim válasza:
Érdekes a berozsdásodott dob. Hiszen rozsdamentes acélból készül. Az én automata Whirlpool-om kb. 18 éves, de olyan a dob, mintha most hoztuk volna haza.Ecetet is használok, törölközők, ágyneműk öblítéséhez. A ruhaneműkhöz öblítőt. Szerelő még nem látta a gépet.(kopp-kopp).A mososgatógépet is kérdezted, abba is tehetsz az öblítő helyére ecetet, sokkal fényesebbek az edények. Mikor kinyitod a gépet, érezni fogsz enyhe ecetszagot, de az edényeken semmit.
17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm ismet a valaszokat!
Az aranyokrol meg nem esett szo. Tiszta ecettel vagy ecetes vizzel öblitetek? Mennyi ecetet mennyi vizhez, vagy tiszta ecet?
2012. jan. 13. 18:42
18/25 anonim válasza:
Kb. fél deci 20 %-os ecet az öblítőtartályba, felöntöm vízzel.
19/25 A kérdező kommentje:
De mennyi vizzel?
2012. jan. 14. 15:08
20/25 anonim válasza:
Amennyi az eceten kívül belefér a tartályba :))De ha nem öntöd fel, akkor sem baj, hiszen a gép vízzel mossa ki, akkor hígul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!