Tudnátok ajánlani olcsó folyékony mosószert?
Lemaradt:
Igen, egyről beszélünk, amit ilyen mécseses párologtatós akármibe lehet használni. Csak azt hangsúlyoztam ki, hogy én csak 100%-os illóolajat használok, pl. Aromax vagy Naturland.
Most épp terhes vagyok, nagyon rosszul viselem a szagokat, most nem használok ecetes-illóolajos öblítést, mert én kiérzem az ecet szagát, miközben mos a gép és rosszul vagyok tőle :) A férjem nem érzi, úgyhogy lehet, hogy csak beképzelem, de akkor is forog tőle a gyomrom...
Ha nem vagyok épp terhes, akkor úgy csinálom, hogy a mosógép öblítőtartályába öntök kb. 0,5 dl ecetet (10%-ost) és oda csepegtetem az illóolajat 3-4 csepp. Soha nem éreztem a ruhákon olajos tapintást (ha jól értettem, ettől tartasz). Viszont mielőtt ezt az egészet elkezded, egy ecetes mosás-öblítést küldj át a gépen, hogy az összes mosószer-öblítőszer maradékot kipucold belőle, mert a saját illatodat csak így fogod tudni megtalálni.
Amiket én használtam: kamilla, édesnarancs, citromos teafa, grapefruit. Ne várj olyan illatfelhőt, mint egy rendes öblítőtől, de én pl. nem is szeretem az erősen illatozó ruhákat.
Először is gratula a babához!:)
Köszönöm a tanácsot. Ezt ki fogom próbálni. Majd megvárom, hogy mikor nem figyel a férjem:) Már az ecetes öblítésmániámtól is rosszul van. Nem tudom mit szólna, ha fokoznám még egy kis illóolajjal is:) Ilyeneket csak utólag lehet neki bevallani. Amikor már megtapasztalja az eredményt.:)
Az említett illatok nagyon jónak hangzanak. Azt hiszem a citromos teafaolajjal fogom kezdeni:)
Ja, igen, jól értetted, a tapintásán gondoltam, hogy esetleg érződik az olaj.
Köszi :)
Mintha a saját férjemről olvastam volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!