Tudnátok ajánlani olcsó folyékony mosószert?
Figyelt kérdés
Vettem spar budget folyékonyt, de olyan az illata, mintha habfürdővel mostam volna ki a ruhákat. Persze nem vártam egy lenor illatot, de...Tudnátok ajánlani olcsó mosógélt? Aminek a habfürdő-minőségnél azért jobb az illata. Öblítőt nem szeretnék használni, most készülök "leszokni" róla. Nem feltétlen saját márkásokra gondolok. Sőt, sejtem, azok közül mindnek hasonló lehet az illata. Tehát jöhet minden tanács, csak olcsó legyen.:) Köszi előre is.2012. jan. 19. 11:49
11/11 anonim válasza:
Hazai folyékon mosószer vagy Wash Taps folyékony mosószer a Wash Taps kicsit drágább de jobb. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!