Létezik olyan takarítónő, aki gyors és nem látsz hibát a munkájában?
Tudom, a készben a legkönnyebb a hibát meglátni. De mégis, amikor elvileg feltakarított, akkor hogy lehet, hogy a parkettán hajszálakat, virág leesett szárát, stb találom meg ahogy kilépett az ajtón?
Mivel kisgyerekeim vannak, így óhatatlanul elég gyakorta kerülök a parketta közelségébe :)
Ez a hölgy a második takarítónk, de nem vagyok elájulva tőle sem :(. Pedig olyan lelkes és lelkiismeretesnek tűnik.
Teljesen igazatok van, de ha magam csinálom, akkor a gyerekeim elől veszem el az időt. Pont ezért akartam megoldani így, hogy minél többet lehessek a gyerekekkel.
A dédanyák és nagyanyák stb pedig igen, erőn felül bírtak, de azt se felejtsük el, hogy általában a közelben laktak a rokonok, vagy minden szomszéd barát volt, így nem volt gond rábízni a gyereket valakire, amíg ezt azt csináltak. Valljuk be őszintén, ők sem az utánuk mászó babával kapáltak a földeken vagy etették a disznókat.
Tény, hogy én nem teszem járókába a gyerekeimet, de a lábam alatt sertepertélő babával vegyszerekkel takarítani nem épp szerencsés. Meghát kevés gyerek bírja, hogy az anyja órákig csak pucolja a lakást. Márpedig félórákért hozzáfogni kár.
szia!
persze, takaríttass! a család az első, és így szuper, mert valakinek munkát is adsz :) remélem, ha majd családom lesz, én is megtehetem. tudod amióta én dolgozom valahol, azt vettem észre, hogy a főnökök inkább rááldozzák az időt a betanításra, minthogy mást keressenek, mert az ugyanolyan zsákbamacska. tehát mindent mondj el neki tökéletesen, részletesen, neked mi az elvárásod, te hogyan szoktad, és rendben lesz minden! ha valamit kihagy, nyugodtan szólj rá, de a legtisztább, ha minden alkalom előtt csináltok egy listát, hogy mik az aznapi teendők, amin pipálni tud, hogy mit kell :) esetleg kész listával is várhatod, persze kérdezd meg, belefér-e, nehogy megbántsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!