1/11 anonim válasza:
Ha milliomos lennék és hatalmas házam lenne, igen. Amúgy nem.
2/11 anonim válasza:
Nem. Nem szeretném ha a holmim közt idegen kotonyászik.
3/11 anonim válasza:
Jelenleg is van bejáró nőnk.A válaszom igen.
4/11 anonim válasza:
Persze. Franc se takarítana, ha nem muszáj, mert megtehetnénk. Mondjuk lennének tabu helyek, mondjuk a hálószoba, gyerekszoba. De nappalit, fürdőszobákat átadnám, ha lenne rá módom.
5/11 anonim válasza:
35 nm-en lakom egyedül, csak elbírok vele. Úgyhogy nem.
6/11 anonim válasza:
"Nem. Nem szeretném ha a holmim közt idegen kotorászik."
Mondjuk ez nem igazán így működik,mert mindent meg lehet beszélni az alkalmazottal.
7/11 anonim válasza:
Nem. Jobb szeretem magam eltakarítani a mocskomat. :D
És minden apróságot szeretek a helyén tudni.
Kb 7 éves korom óta anyámnak se engedem, hogy nálam takarítson. :D
Akkora lakást meg sose veszek, amivel nem bírok el, számomra teljesen felesleges lenne.
8/11 anonim válasza:
Már fogadtam. Havonta egyszer jön egy nagyobb takarításra, ilyenkor az egész házat kisikálja.
10/11 anonim válasza:
utálok takarítani, időm sem nagyon van nagyobb takarításra úgy hogy van takarítónőm. mondjuk csak havi 1x jön mert egyedül nem csinálok nagy koszt. a konyhát meg a wc-t azért néha én is megcsinálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!