Hol találnék heti 1x-i alkalomra megbízható, alapos
takarítónőt?
Figyelt kérdés
2-3 óráról lenne kb szó, én hamarosan szülök ezért már nem bírom a takarítást úgy csinálni ahogyan kellen. Szülés után meg aztán 2 gyerekkel pláne gondom lenne.
Szigetszentmiklós
2010. dec. 7. 15:24
1/7 anonim válasza:
A pestiek-és pest-megyeiek a szó átvitt(és néha a szó szoros) értelmében is teljesen ki fognak fosztani.
Karcagon van egy csomó jóravaló, munkára kész becsületes asszony, de messze van.
2010. dec. 7. 15:49
2/7 anonim válasza:
Csak referenciával fogadj be bárkit is, vagyis ismerősöktől(fodrásznál,kozmetikusnál,a piacos néninél, az óvodában, a munkahelyi főnöködnél, vagy a nőgyógyászodnál...vagyis ott, ahol úgy itéled meg, hogy jár hozzájuk segítség) kérdezd meg, náluk ki takarít, tudnak-e ajánlani, mert segítség kellene.A neten pl. én innen az ország másik végéből hiába ajánlom a Manci nénit..
2010. dec. 7. 16:18
3/7 anonim válasza:
nem tudom, hogy honnan vetted, hogy a "pestiek" ki fogják fosztani.
Sok normális vállalkozás van akik takarítanak vagy válassz egy olyat akinek múltja van, vagy tényleg ismerős ajánlása alapján.
2010. dec. 7. 16:41
4/7 A kérdező kommentje:
Én is ismerőstől szerettem volna, de akinek van az messze van. Sajnos nagyon nehéz megbízható takarítónőt keresni, kicsit olyan mint a nőgyógyász. Bár én nem hagynám egyedül, a gyerekekkel foglalkoznék közben.
2010. dec. 7. 16:46
5/7 anonim válasza:
én szívesen elmennék neked takarítani,de 2hét múlva szülök:):).pedig még helyben is vagyok.:)
2010. dec. 7. 22:22
6/7 A kérdező kommentje:
Na tessék, nekem még van 29 napom és itt rinyálok, Te meg még másnnak is takarítanál....:OD
Nekem egy állandó házinéni kellene és vmiért ráadásúl az idősebbek felé húz a szívem, hogy ne érezzem magam szarúl :OD
2010. dec. 8. 13:30
7/7 anonim válasza:
ha még keresel takarítót én tudok egyet.helyben is van szerintem nem is drága.én dolgoztam vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!