Létezik olyan takarítónő, aki gyors és nem látsz hibát a munkájában?
Tudom, a készben a legkönnyebb a hibát meglátni. De mégis, amikor elvileg feltakarított, akkor hogy lehet, hogy a parkettán hajszálakat, virág leesett szárát, stb találom meg ahogy kilépett az ajtón?
Mivel kisgyerekeim vannak, így óhatatlanul elég gyakorta kerülök a parketta közelségébe :)
Ez a hölgy a második takarítónk, de nem vagyok elájulva tőle sem :(. Pedig olyan lelkes és lelkiismeretesnek tűnik.
Szerintem nincsen! :-)
Én magam is tapasztalom, hogy feltakarítok, de már utána a por és a hajszálak is szépen "ülnek" a parkettán.. Pedig szeretem a rendet és a tisztaságot.
Betanitottad? Ez nagyon fontos lenne, hogy az elso par napban egyutt legy vele, megmutatod, hogy mit es hogyan szeretnel ha elvegezne pl.
Mivel a legtobben azert vallaljak ezt a munkat, hogy dolgozni akarnak, igy biztos, hogy alkalmazkadni is fog, tehat figyel arra, amit kerni fogsz!
Érdekes dolog ez, mert én idén először vettem igénybe valaki segítségét. a konyhámat kellett kitakarítania. Amikor elment néztem meg alaposabban mit hagyott nekem. Az ajtók lemosását külön kértem. Sajnos se az ablak, se az ajtó kerete nem tartozik a lakásunkhoz. Gondolom én, mert azok kimaradtak. A kenyérsütőgépet sem törölte át, pedig az is háztartási eszköz és erre is külön felhívtam a figyelmét.
Én azt ajánlom, olyat keress, aki idősebb és aki tud neked referenciát mutatni.
Még külön vicc kategória volt az enyémnél, hogy a végén közölte ő amúgy tisztaságmániás. Gondoltam magamban: nem, az a sógornőm, aki a férje mellett áll porszívóval ha eszik, nehogy a morzsa a földre kerüljön. Még röptében elkapja. :))
Leckének jó volt.Ne akarjak urizálni :))))( és ezt minden rosszindulat nélkül mondom, én örülnék, ha mindig lenne aki takarít nálam, de így azért felesleges pénzkidobásnak tartom.)
Kedves 6! Ez nagyon jó. Nem tudnád megadni a sógornőd számát, hátha vállal takarítást?! :) Persze csak vicceltem, de tényleg jót röhögtem.
Igen, sajnos van ilyen. Mondjuk ez a hölgy ennyire nem felületes szerencsére, de mégsem olyan, mintha én csinálnám és idegesít. Mondhatom h. pénzkidobás, de az az igazság, hogy már annyival is kevesebbet kell nekem megcsinálni...
felesleges pénzkidobás takarítónőt fogadni..........
ha ennyireelégedetlen vagy,takaríts ki magad...az én dédanyáim,nagyanyáim,sőt,anyum és anyósom is ki tudott mindíg takarítani több kisgyerek mellett,úgy hogy volt még a főzés,mosás,kertgondozás,állatok etetése(nem akváriumi halakra gondlok) plusz kapálás a földeken,meg mindenféle mezőgazdasági munka...
Senki nem vonja kétségbe a dédanyák és nagyanyák képességeit :)
De ha megtehetem, akkor miért ne fogadjak takarítónőt? És ha már fizetek érte, miért ne várjam el precíz munkát? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!