Hogyan szánjam rá magamt a rendrakásra?
ha nincs igényed rá, akkor max a szüleid miatti tiszteletből rendet tehetnél.
szanálj ki mindent ami nem kell, így nem lesznek felesleges kacatok, amiket egyik helyről a másikra pakolgatsz.
aztán ha elköltözöl, akkor olyan kupit tarthatsz majd a lakásodban, amilyet akarsz.
mostohanővérem is dettó mint te. régen az apja kényszerítette a rendrakásra, amint elköltözött olyan lett a kecója mint egy háborús övezet, ösvényeken kell közlekedni a lakásban, mindenhol szétdobált cuccok, kajamaradék, meg ki tudja még mi. arra hivatkozik, h neki sok a melója, nem ér rá ilyen talmi dolgokkal foglalkozni. naja, mindenki arra szánja az idejét, ami neki fontos.
Kapcsolj be magadnak valami jó kis zenét és mindjárt nem érzed akkora katasztrófának a takarítást.
Én is azt szoktam ha se lelki se fizikai erőm nincs hozzá, de muszáj megcsinálnom, mert más nem takarít fel helyettem, őskáoszt meg nem akarok. (épp ellenkezőleg, nekem csinálják amit takarítani valót, pl. akár felmosás közben is.:( )
Eh, menet közben átszerkesztettem ezt a mondatot:
"nekem csinálják amit takarítani valót, pl. akár felmosás közben is."
azért ilyen idétlen.
Szóval "nekem csinálják a takarítani valót", így nézne ki persze helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!