Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy vegyem rá magam a mosogat...

Hogy vegyem rá magam a mosogatásra és a rendrakásra?

Figyelt kérdés

szegény anyum egész nap dolgozik és itthon várja a mosatlan,akkora egy ... vagyok :( de nem tudom magam rávenni hogy elmosogassak mert undorodom a koszos tányéroktól. :(

és az a baj hogy nem csesznek le érte nem is szolnak meg semmi de tudom h jólesne neki ha megcsinálnám. pénzt is ad hetente elég sokat és nem vár érte el semmit cserébe. undorodom magamtól. mit tegyek hogy rávegyem magam? soha senki nem csesz le semmiért lehet ez a baj. köszi

2010. nov. 30. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
67%

Sehogy!Aki nem szeret mosogatni az nem szeret!Csak az mosogasson aki szeret!!Anyukád meg is sértődne ha segitél neki!!Vagy jól ráijesztenél mert azt hinné hogy terhes vagy és lelkiismeretfurdalás vitt rá a mosogatásra!!

Mosogathatsz még eleget ha lessz saját háztartásod!!

2010. nov. 30. 19:05
 2/3 anonim ***** válasza:
61%

A rendrakást talán kezd úgy, hogy ha nagy a kupi, akkor gondolj arra, hogy csak legalább a naggyát pakolod el. Idő közben rá fogsz jönni, hogy gyorsabban haladsz mint gondolnád, és nagy valószínűséggel teljesen rendet fogsz rakni.

A mosogatásra nincs ötletem ha undorodsz a szennyes edényektől. Talán annyi, hogy mikor megállsz a mosogató előtt, hogy majd most elmosogatsz, és beugrik hogy milyen undorító, akkor rögtön ugorjon be az is, hogy anyukád milyen fáradtan fog hazajönni melóból, és milyen jó lesz neki, hogy annyival is többet tud pihenni. Csak egyszer mosogass el, meglátod, az is gyorsabban halad mint gondolnád.

Ha folyó víznél mosogatsz, akkor kevésbé undorító mint ha tele engednéd a csapot vízzel. Az a trutyis lé valóban nem guszta.

2010. nov. 30. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:
66%

tudok egy k-urva olcsó megoldást a kérdésre!

gumikesztyű.

én is gyűlöltem mosogatni, de mióta használom, azóta bármit elmosok.

engem nem is az zavar, h undi, hanem h a kezeim teljesen szétmennének, ha a domestosban nyúlkálnék.

szóval irány a bolt, kb 200ftért már kapsz elfogadhatót, és ess neki.

én anyum is pont ilyen volt, de állatira tudott örülni, ha rendbe tettem a lakást, miután ő hazajött a 12 órás melóból.

ha szereted anyudat, akkor ennyit megérdemel.

2010. nov. 30. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!