Szerintetek az eladónak higgyek, vagy a mosási útmutatónak?
Figyelt kérdés
Vettem a J. Pressben 2 ing alá való pólót, és azt mondta az eladó, hogy ne mossam mosógépben. A mosási utasítás szerint viszont lehet. Nem tudom, hogy kinek higgyek. ÉS nem nagyon akarok kísérletezni, mert jó drága volt2012. márc. 18. 21:21
1/5 anonim válasza:
Ha a bevarrt címkén az van, hogy lehet, akkor bátran. Milyen színű? Mert esetleg a színeseket először nem árt valóban kézzel kimosni, kiöblíteni, mert első alkalommal sok színt eresztenek, de utána már lehet gépben is.
Amúgy 30-40 fokon miért is ne lehetne mosni a pólókat? Milyen anyaga van, nem pamut?
2/5 A kérdező kommentje:
pamut, bevarrt címkés, és sötétkék. De fehéret is vettem és arra ugyanezt mondták.
2012. márc. 18. 21:55
3/5 anonim válasza:
Szerintem akkor jó nagy hülye lehetett az eladó, vagy nagyon óvatos. Egy pamut pólót lehet mosni, vasalni, centrizni, szóval nem szabad hogy megnyúljon vagy bolyhosodjon.
4/5 anonim válasza:
Hacsak nem tapasztalatból beszél az eladó. Manapság sajnos elég gyakran árulnak drága pénzen béka segge alatti minőséget.
5/5 Kerria válasza:
Ha az eladónak hiszel, és tönkremegy, nem tudsz tenni semmit. Ha a gyártó által előírtak szerint cselekszel, és gond lesz, akkor fogyasztóvédelem, de előtte persze a gyártó!
Szóval inkább úgy cselekedj, ahogy a címkén van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!