Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » SOS! Mit csináljak? Erre nem...

SOS! Mit csináljak? Erre nem számítottam :S

Figyelt kérdés
A lila ágyneműm mellé bedobtam a fehér lepedőt és úgy mostam ki együtt az egészet! És most halvány rózsaszínű lett a lepedő :S Már annyiszor kimostuk az ágyneműt nem gondoltam volna hogy még fog :S Hogy fehérítsem ki a lepedőt? Ugye még vissza lehet csinálni? Nem akarom hogy anya meglássa :(((
2012. márc. 12. 08:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Még a férjem is tud ilyet csinálni, és véletlenül én is! :D Az a lényeg, hogy tiszta a lepedő, a többi nem számít!

Vannak az úgynevezett színfogó kendők. Ebből használj legközelebb a mosáskor. Nekem nagyon bejött, hogy az új ruhák színe ne fogja össze a többit.

2012. márc. 12. 09:21
 12/18 anonim ***** válasza:

Az csak egy lepedő, ne aggódj. Nem nagy tanulópénz.

Az én férjem a lányruhák (pasztellrózsaszín, fehér babaruhák) közé bevágta a kék munkásruháját, szintén 90 fokra. Lett sok lila és halványkék ruhánk.

Mindezt csak azért tette mert mondtam neki, hogy a szennyes alsóneműjét tegye be és indítsa el. Az alsónemű szó valahol elveszett a tér-idő kontinuumban....

2012. márc. 12. 09:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Teljesen helytálló, amiket a többiek leírtak. Annyit tennék még hozzá, hogy ha ezután fehérekkel mossátok, pár mosás után szépen kikopik belőle. De ezt anyukád is biztosan tudja.
2012. márc. 12. 10:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogyan lehetne kifehéríteni, de köszi az ötletet:) Vannak színes ágyneműink, és unalmas fehér lepedőink. Szeretnék már én is a huzathoz színben passzoló lepedőt, de venni nem akarok, mert annyi fehér van, hogy csak pénzkidobásnak tartanám. Tehát követem a példádat:) Ha nem sikerül, akkor ha nem bánod, kölcsön adom neked egy mosásra néhány lepedőmet, ugyanis én is épp kékes-lila huzattal akarom "összehangolni" őket.:)
2012. márc. 12. 17:11
 15/18 A kérdező kommentje:
Oké :D
2012. márc. 12. 17:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Dr. Beckmann mosásmentő por, a Tescoban kapható, én pirosat mostam össze fehérrel, és segített visszahozni a póló fehér színét:)
2012. márc. 20. 14:08
 17/18 A kérdező kommentje:
wow, köszi :D ki fogom próbálni
2012. márc. 20. 15:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen, rajta van, hogy kell használni, csak amikor beáztatod, nagyon büdös lesz, hagyd benne jó sokáig, utána egy mosás, és eredeti szín, és semmi szag nem marad benne, nekem bevált:)
2012. márc. 20. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!