Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tegyek? Ebben az évben...

Cerberosz kérdése:

Mit tegyek? Ebben az évben kezdtem a jogi egyetemet. Nagyon kemény és nem is tetszik igazából. Nem erre számítottam. Most azon gondolkodok hogy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval a kérdés adott, én nem szeretném ezt csinálni de a szüleimnek meg sem merem említeni..., mert nem szeretnék olyat tanulni amit nem szeretek... azt eleget csináltam a gimnáziumban.... De mit csináljak hagyjam ott és nézzek másik egyetem után? vagy melyek el dolgozni...Érettségivel semmire sem lehet menni... vagy valami felnőttképzéses dolgot csináljak... azzal el lehet helyezkedni??? Szerintetek??
2011. nov. 27. 20:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Azóta eltelt 12 év mióta kiírtad a kérdést.

Végül hogyan alakult az életed?

Most akadtam a kérdésedre. :) 2023-ban. :)

2023. aug. 1. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!