Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » SOS! Mit csináljak? Erre nem...

SOS! Mit csináljak? Erre nem számítottam :S

Figyelt kérdés
A lila ágyneműm mellé bedobtam a fehér lepedőt és úgy mostam ki együtt az egészet! És most halvány rózsaszínű lett a lepedő :S Már annyiszor kimostuk az ágyneműt nem gondoltam volna hogy még fog :S Hogy fehérítsem ki a lepedőt? Ugye még vissza lehet csinálni? Nem akarom hogy anya meglássa :(((
2012. márc. 12. 08:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Clorox fehérítő
2012. márc. 12. 08:48
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Az már nem jön ki. A fehérítő legfeljebb foltossá, és sárgává teheti.
2012. márc. 12. 08:51
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha mégsem sikerül, mondd azt a mamádnak, hogy olyan uncsi a fehér lepedő, és te ezt szándékosan csináltad! Vagy belenyugszik, vagy nekiáll ő kifehéríteni! :)))
2012. márc. 12. 08:52
 4/18 anonim válasza:
Ez a lepedő már sosem lesz fehér,ebbe törödj bele.Ne probálkozz semmivel csak rontasz rajta.
2012. márc. 12. 08:53
 5/18 anonim ***** válasza:
szerintem a lila ágyneműhöz jólmegy a rózsaszín lepedő. Hagyd így
2012. márc. 12. 08:56
 6/18 A kérdező kommentje:

Tényleg semmi sem segíthet? :( Még a szódabikarbóna sem? Meg van itthon vanish is, bár az nem tom mennyire jó.

(A lilához szerintem is jól megy a rózsaszín lepedő, de anya nem biztos hogy ezen a véleményen lesz)

2012. márc. 12. 09:00
 7/18 anonim ***** válasza:

A férjem hasonló módon mosta kékké az összes hófehér alsóneműmet. Mint kiderült, nem tudta, hogy 90 fokon nem mosunk sötétkéket finom anyagú fehérrel...

Most fehér alsóneműm nincs, viszont jó sok kék van...

2012. márc. 12. 09:01
 8/18 anonim ***** válasza:

Ha az anyukád volnék nem haragudnék, hanem megtanítanám a szorgalmas lányom a mosás alapjaira.

Nem lehet teljesen kifehéríteni. Egy próbát éppen megér, azzal ami otthon van, hogy megtapasztald a későbbiekre.

Szerintem is menni fog a új lepedő a lila ágyneműhöz. Divat most a pasztell rózsaszín.

2012. márc. 12. 09:09
 9/18 A kérdező kommentje:
Nagyon halványan látszik szerencsére, fényben egészen fehér, összehajtva látszik halvány rózsaszínűnek. Remélem nem fog haragudni :)
2012. márc. 12. 09:14
 10/18 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, szerintem egy anyuka se haragszik ezért.
2012. márc. 12. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!