Mikor kezdesz neki a tavaszi nagytakarításnak?
Nem csinálok ilyet sosem.
Az év minden részében figyelek a lakásra, mosom az ágyneműt mikor kell, portalanítok, évente kétszer lemosom az ablakokat, de nem azért, mert tavasz van.
Régen leszoktam már arról,hogy egyszerre takarítsam az egész lakást. Folyamatosan takarítok ki egy-egy szobát.
Most csak az ablakokat mosom le,és a függönyöket mosom ki pluszban.
Szerintem szerdán. Alapvetően én is rendben tartom a lakást, viszont télen nem mostam ablakot, mert hideg volt, és most már elég undorítóak. A függönyöket egy hónapja mostam, de nem igazán sikerült kivasalni őket, úgyhogy gyűröttek, szóval nem fog ártani nekik. Amúgy is kéthavonta mosom őket, egy hónap ide vagy oda igazán nem számít.
Az átlagos takarításhoz képest annyi plusz lesz, hogy most egyszerre megcsinálok mindent, amit amúgy részletekben szoktam, pl. szekrények, ajtók lemosása, valamint kiporolom a könyveket (ezt nem lehet részletekben, mert nagyon porol), és veszek nagy mappákat, amikbe beleszortírozom az egyelőre rendezetlen jegyzeteket, kottákat. Ezt sem lehet apránként megcsinálni, mert akkor nem látom át.
Húsvétra mi elutazunk, valószínű a szüleimhez, úgyhogy nem hagyom akkorra a mi lakásunkat, mert akkor anyukámnak kell segíteni meszelni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!