A mosógép vízkivezető csövét hogyan tudnám kitakarítani?
Figyelt kérdés
Kitakarítottam a gépet, és Épp az ecetes vízkőtelenítő átmosásnál tartottam, és kíváncsiságból belenyúltam a csőbe, vajon ott milyen lehet a helyzet. Katasztrófa. Rengeteg vízkövet, és nyálkás lerakódást találtam. Márameddig be tudtam nyúlni az újjammal. Sőt, mintha bentebb szűkült is volna az "út". Hogyan lehetne kitakarítani mélyebben is?2012. febr. 12. 15:47
1/7 anonim válasza:
Önts bele egy kis szódabikarbónát, utána meg ecetet. Kihabzik, és kifertőtleníti a csövet. Utána egy ecetes tisztítómosás...
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Nem lesz abból baja a gépnek, hogy úgymond visszafelé öntök bele valamit is? Úgy értem, hogy ha bele öntöm a bikarbónát és ecetet a csőbe, elmegy a gépig és belefolyik. Nem lesz ebből baja? Bár biztos nem, hisz csak olyan helyre tud folyni esetlegesen gondolom, ahonnan mosáskor kifele jön a víz.
2012. febr. 12. 21:08
3/7 anonim válasza:
nekem 7 éves felültöltős whirlpoolom van és ugy csinálom mikor szivattyúz befogom 1 picit
elengedem befogom megrázom és csakugy hánnya a vízkövet meg az ilyen takony szerű cuccot
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Következő mosáskor ki is próbálom.
2012. febr. 14. 17:58
6/7 A kérdező kommentje:
Ok.:)
2012. febr. 15. 19:03
7/7 anonim válasza:
A szodabikarbóna nem fertötlenit. Csak megköti a savat.Ezért habzik ha ecetet öntenek rá.
Csak pazarolod az ecetet is meg a sz-tis.
A lerakodott zsiradékot és enzimeket nem oldja.
önthetsz bele zsiroldót,de ha már szükül is a cső akkor le kell kapni,és kitolni belöle a szmötyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!