Felültöltős mosógép mosószer adagolóját hogy lehet kitakarítani?
Figyelt kérdés
Próbáltam már beáztatni, forró vízzel is átmostam többször,és mégsem lett teljesen tiszta.
Esetleg lehet venni ilyet?
2011. febr. 19. 20:53
1/7 anonim válasza:
A femina.hu-n van most egy cikk a mosógép tisztán tartásáról, erről is van benne szó. Valahogy ki lehet pattintani.
2/7 anonim válasza:
Én is be szoktam áztatni forró Domestosos vízben, és ahol elérem, ott kicsi méretű üvegtisztító kefével kisikálom.
3/7 anonim válasza:
Első vagyok. Megkerestem Neked, itt a link:
4/7 anonim válasza:
Én régi fogkefével próbáltam kimosni, nekem sem volt kivehető. Vízkőoldóval, vagy Flóraszepttel tisztítottam, kicsit rajtahagytam, a fogkefével a nehezen elérhető részeket megsúroltam és kislocsolóval öblítettem le. Elég macerás munka. Azóta új mosógépem van, ez egy mozdulattal kivehető már :).
5/7 anonim válasza:
Kiszeded és beáztatod, vagy zuhannyal csinálod, az mindegy.
A fogkefe vált be nálam is.
Ha elsőnek kitakarítod, akkor legközelebb érdemes gyakrabban pucolni, akkor nem rakódik le annyi szemét benne. (tapasztalat)
6/7 nagyabaj válasza:
Felültöltős mosógép mosószer adagoló takarítóval
7/7 anonim válasza:
vízkőoldó,, hypo flóraszept jó forró vizet neki szó szerint!!!!a vizkőoldót meg a hypot meg a floraszepted ne használd 1 ütt mert klorgáz lessz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!