Miért büdösek a frissen mosott ruháim? (régi mosógép)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, h a ruhák büdösek, amiket kiszedek a mosógépből. De nem dohosak v ilyesmi...olyan a szaguk, mintha két napig nem teregettem volna ki őket, és akkor szedném elő...
Mitől lehet? Van valami praktikátok rá? Esetleg csak az új gép segíthet a problémán?
2011. okt. 24. 16:41
1/6 anonim válasza:
Takarítsd ki alaposan a gépet, különös tekintettel az öblítőmaradványokra, mert az szokott berohadni. 24-48 óra áztatás, időnként járatva egy kicsit, főzőmosás, satöbbi, satöbbi.
2/6 anonim válasza:
A régi mosógépem nekem is "csinált" ilyet. 90 fokos programon átmostam úgy, hogy öntöttem bele egy liter ecetet. Ezt kb. 2 havonta megismételtem, utána nem volt ilyen gond.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor mosok egy 90 fokos ecetese főző mosást, és remélem jó lesz, köszönöm szépen a válaszokat, ment a zöld kéz!!!
2011. okt. 24. 16:59
4/6 anonim válasza:
Mosószer adagolót húzd ki és nézz bele (ha tudsz). Ecetet önts bele és üvegmosóval sikáld ki.
Én nem szoktam főzőprogramot használni az ecetes mosáshoz, hanem egy sima 40 fokosat.
5/6 A kérdező kommentje:
ok, köszönöm, akkor sikálom azt a fiókizét is, ahova a mosószerek kellenek :)
2011. okt. 24. 17:06
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket mostam ecetesen és újra isteni szaguk van a cuccoknak. Köszi, kár h több zöld mancsot nem tudok nyomni :D
2011. okt. 26. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!