A mosógépemet ma átmostam 90 fokon egy üveg ecettel. Mikor kinyitottam, akkor fehéres lerakódás volt a dobon, amit le lehetett törölni. Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 22:27
11/16 anonim válasza:
Nem is kell kifőzni tiszta vízzel, de talán leöblíteni nem árt . Az első mosáskor azért csak jobb, ha tiszta a gép. Semmi bevonat rajta. Szerinted ott, ahol nem látod, nem lehet abból a fehéres lerakódásból? De Te tudod.
12/16 anonim válasza:
Annak, amit csináltál pont ez volt a célja, hogy a vízkövet feloldja, feltördelje. A gépnek semmi baja nem lesz, addig, amíg vannak oldatlan darabkák, addig nem volt benne fölöslegesen sok sav.
Mosd át vízzel (sima öblítés), használd évekig, majd ismételd meg a folyamatot.
13/16 anonim válasza:
Nekem több mint 10 éves a mosógépem és 1-2 évente 2 liter 20 %-os ecettel a 90 fokos programot végig futtatom centrifuga nélkül és tökéletesen tiszta. A kávéfőzőbe citromsavat használok, de azt is át szoktam tiszta vízzel főzni. Semmi gondom még egyikkel sem volt.
14/16 anonim válasza:
napi két mosás?
hát, hányan lakotok?
igaz, mi csak ketten, de hetente egy fehér, egy fekete,
néha egy színes,
és még külön az ágynemű és külön a konyharuhák. Ennyi,
dehogy naponta?
gondolom ,gyerekek vannak, edzőcucc, meg ilyenek?
(mi sem vagyunk koszosak, naponta mindent tisztán veszünk föl)
15/16 A kérdező kommentje:
Két kisgyerekünk van,napi három öltözet ruha beszorozva kettővel.És ilyekor télen rengeteg a vastag ruha,férjem két pulcsijával meg egy nadrágjával jóformán megtelik a gép..
2012. jan. 28. 23:42
16/16 anonim válasza:
Én ecettel és illóolajjal öblítek....spórolok,nem vegyszert használok,s a vízkőlerakódást is csökkentem,vagy megakadályozom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!