Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen a lidl-s formil mosószer?

Milyen a lidl-s formil mosószer?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 11:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem tisztít rendesen. Az izzadságszagot sem mossa ki rendesen a fiúk pólójából. Ha már Lidl, a Maxi Trat mosópor színes ruhákhoz nagyon jó és olcsó. Szépen mos, feloldódik rendesen, jó illata van és kevés kell belőle, mert koncentrátum. A fehérekhez nagyon jó a Formil mosópor (zöld dobozos).
2012. jan. 20. 19:03
 12/18 Bence_ ***** válasza:

Öblítővel,mosószerrel nektek mennyire jön ki egy mosás?

Nekem olyan 100ft környékén.

2012. jan. 23. 08:45
 13/18 anonim ***** válasza:

30 ft mosópor (ariel mosópor, 75 ml mosásonként)

0 ft öblítő

40 ft víz

? ft áram (0.85 kWh a teljesítménye)

Ha jól sejtem, az árammal együtt nekem is kb. 100 Ft egy mosás.

2012. jan. 23. 11:54
 14/18 Playmate válasza:
Németországban dolgozik a párom és mindig azt hozza haza. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, de nem tudom, hogy a magyar és a német között lehet-e bármilyen különbség. Mert hát itthon már nem lehet tudni mibe nem nyúlnak bele. :) De nem hiszem. Én csak ajánlani tudom.
2012. jan. 25. 16:52
 15/18 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem!Bár én külföldön veszem mert itt élek és most jött be egy ujfajta amiben bele van keverve az öblítő!Nagyon jó és olcsó is kb 500 ft-ért jutok házzá!A gyerekek ruháihoz is ezt használom és nem pattogtak ki(mert vlt mosószer amitől igen)
2012. jan. 26. 11:09
 16/18 anonim válasza:
Igen, én is nagyon szeretem, eddig a piros dobozost használtam, most vettem egy zöldet is, még azt nem próbáltam ki, de meg vagyok vele elégedve, mondjuk nem olyan nagyon koszosak a ruhák... de pl. konyharuhákból is jól kiszedte a foltokat, persze előtte leáztattam fehérítőben.
2012. jan. 26. 21:24
 17/18 anonim válasza:
Jó. Mosószert, mosogatószert ott veszem, mert nemhogy olcsó, de jó is. (Nem kell kifizetned a reklámok árát - mint például a Persil stb. mosószernél, mert azt a vevővel fizettetik meg.)
2012. febr. 2. 15:35
 18/18 anonim válasza:
Viszkettem tőle eszméletlenül. Nálunk tiltólistás
2019. dec. 10. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!