Kinek melyik mosószer vált be a legjobban? Melyik a "kedvencetek"?
Figyelt kérdés
Én egy ideig bioponnal mostam ... Nem rossz, sőt, az árához képest nagyon is jó, viszont sokszor éreztem azt a színes ruhák mosását követően mintha nem lenne tiszta a ruha. Most ariel-t használok, (mosópárnácskákat) viszont az meg mint tudjuk, meglehetősen drága, bár szerintem az egyik legjobb mosószer ... Most kaptam nem rég ajándékba egy másik fajtát, wash taps, ez a neve, mivel elfogyott most minden színes mosóporom, így ezt használom, mivel a karácsony környékén lenulláztuk magunkat. :) Ti mit használtok? Szerintetek melyik a legjobb ami árban is elfogadható? Leginkább folyékony mosószerre gondolok!2012. jan. 3. 11:59
1/9 anonim válasza:
az Aldis Tandil nagyon jó! mint porban,gélben, árban :)
4/9 anonim válasza:
Ariel, de semmiképpen nem párnácskás, mert az drága. Vegyél mosóport vagy mosószert, amit tudsz adagolni, és az ajánlottnak a harmadával moss, esetleg a felével. Átlagos szennyezettségű ruhákra bőven elég a harmad, és ha utánaszámolsz, így még olcsóbb is, mint a gagyik.
6/9 anonim válasza:
TOMI Mandulatej vagy Japánkert!(gél)
Bár utóbbi elvileg fehér ruhákhoz van én a színesekhez is azt használom.
Semmi pénzért nem állnék át más mosószerre. :)
7/9 anonim válasza:
amire kupon van vagy akciós, és kizárólag folyékonyat. Tomit, Arielt, Persilt. 5 kg ruhához szoktam 60 ml-t, fél adaghoz 30 ml mosószert és ecettel öblítek. Tiszták a ruhák, mert nem dolgozunk koszos helyen. Ha a gyerek ruhájára folt kerül, azonnal kimosom a foltot vagy öntök rá folttisztítót.
8/9 anonim válasza:
Mi ezeket a greenhand cuccokat használjuk :
Nagyon jó hatásúak, és nincs bennük töltőanyag, nagyon tömény kiszerelésűek, kiadósak.
9/9 anonim válasza:
Szerintem a Wash Taps folyékony mosószer jó vállasztás én is ezt használom kevés kell bellőle és nem tul drága.
Van belőle color és white is. Mostmár van mosópor is, de még nem próáltam mert én inkább a gélt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!