Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Tiszta, rendes lakás- az...

Tiszta, rendes lakás- az ördög a részletekben lakik?

Figyelt kérdés

Alapvetően mindig rend és tisztaság van nálunk. (nincs se gyerek se kutya, gyakorlatilag csak aludni járunk haza, így nem nehéz).

Viszont hétvégére fontos vendégeket várunk. Szeretném, hogy nagyon nagyon csilli villi legyen minden.

Téged mi lomboz le egy tiszta lakásban? Mit csináljak meg mindenképp? Apróságok is jöhetnek!

Tehát ilyenek, hogy ablak tiszta, nincs mosogatnivaló, nagyjából semmi sem poros,- ezek megvannak.

2012. jan. 10. 15:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szerintem is fontos a jó illat, de a füstőlő sokszor irritáló. Jó kis téli illat: narancsba szúrkált szegfűszeg felakasztva, vagy ha sütsz, valami jó illatú süti.

Én azt nagyon nem szeretem, ha gyenge a világítás, hunyorognom kell, és meg is fájdul. Egy világos helyiség amúgy is "pozítívabb", mint egy félhomályos.

2012. jan. 11. 23:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a tippeket, ilyeneket vártam! A wc meg fürdő nekem alap, hogy tiszta. De ilyenek hogy kis pókháló, akasztók, ezek elfordulnak, még1x 1000 hála!
2012. jan. 12. 09:48
 13/13 anonim válasza:
Nálunk soha nem rendes igazán a lakás (gyerek és kutya is van.. :D), de a vendégeink mégis szeretnek járni hozzánk. Azon az alapon túl, amit Te is felsoroltál a kérdésedkor, mi inkább az invitáló dolgokra szoktunk figyelni: alapos szellőztetés, utána aromalámpásba (kevés!) nem túl erős illatú illóolaj (pl. narancs vagy citrom), gyertyák és hangulatlámpák, halk háttérzene..és valami finom nasi már eleve kikészítve.. Ha nagyon haptákba vágod magad és a házad, akkor merev, fagyott lesz a hangulat.. csak lazán! :D
2012. jan. 13. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!