Tiszta, rendes lakás- az ördög a részletekben lakik?
Alapvetően mindig rend és tisztaság van nálunk. (nincs se gyerek se kutya, gyakorlatilag csak aludni járunk haza, így nem nehéz).
Viszont hétvégére fontos vendégeket várunk. Szeretném, hogy nagyon nagyon csilli villi legyen minden.
Téged mi lomboz le egy tiszta lakásban? Mit csináljak meg mindenképp? Apróságok is jöhetnek!
Tehát ilyenek, hogy ablak tiszta, nincs mosogatnivaló, nagyjából semmi sem poros,- ezek megvannak.
Szerintem a wc-fürdő tisztasága fontosabb, mint az ablak és az üres mosogató...
Nagyon sok olyan új építésű lakásban jártam már, ahol még csak 1-2 éve laknak, de a wc egy merő dzsuva, tiszta kakinyom az egész és a mosdó/kád is csupa vízkő.
Apróság, de engem bosszant, amikor felakasztanám a kabátom, de nincs hely a fogason. Szóval mindenképp legyen vendégenként legalább egy üres fogas.
Ha van rá keret, akkor tegyél egy csokor virágot az asztalra, hangulatossá teszi.
A hamutartó legyen tökéletesen tiszta.
A szemetes legyen üres.
A klotyóban legyen kikészítve WC papír.
A növények levelei ne legyenek nagyon porosak.
A fridzsiben is legyen rend. Hátha valamelyik vendég bele talál nézni.
Rajtad legyen tiszta bugyi.
A fugát csak nagyon ráérő háziasszony tisztogatja kefével.
Ha tiszta a csempe,akkor a fuga sem zavaró.
Nem árt ha a konyhaszekrényt is átvizsgálod, hogy minden szépen rendben van-e bent. Megkínálod őket, ki kell venni egy pl. poharat, bátran nyithasd az ajtót.
Ha közösen mentek valahova, és a kabátot a szekrényben tartjátok, ott is legyen rend.
De valóban legyen annak is látszata, hogy élnek abban a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!